Mobilizare generală în UNPR. Gabriel Oprea, mesaj către foştii membri:

Loading...

Președintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, președintele formaţiunii, Ion Răducanu, și secretarul general, Nuțu Fonta, au participat sâmbătă, 20 octombrie, la Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din nord-vestul țării.

Principala temă a întâlnirii a vizat reorganizarea structurilor partidului, pe verticală și pe orizontală, în perspectiva alegerilor europarlamentare. S-a dezbătut situația fiecăreia dintre organizațiile județene din regiunea nord-vest. Conducerea partidului a discutat și a stabilit împreună cu președintii organizațiilor UNPR din regiune liniile de acțiune pentru perioada următoare.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul medicilor: Gesturile banale pe care NU trebuie să le faci după ce ai mâncat

De asemenea, pe agenda reuniunii s-au aflat teme de actualitate din politica internă, activitatea guvernului și  contextul economic, dar și politica externă a României.

Mesajul președintelui fondator a fost de unitate în jurul valorilor pe care le reprezintă UNPR. Gabriel Oprea le-a transmis celor care au plecat în ultimii trei ani să revină în partid.

„Ne pregătim pentru alegerile care urmează, în primul rând pentru europarlamentare, apoi pentru susținerea la președinție a celui mai bun candidat pentru România și, desigur, pentru alegerile locale și parlamentare.

Mesajul nostru de aici, din Maramureșul istoric, este că îi așteptăm acasă pe toți colegii care au ales să se retragă din politică, în urma evenimentelor din ultima perioadă. Îi așteptăm, de asemenea, alături de noi, în anul Centenarului, pe toți patrioții care cred în interesul național, îi așteptăm pe rezerviștii militari pentru care am inițiat și am implementat proiecte importante, iar pe cei în activitate îi îndemn să ne urmărească și să ne voteze.

În anul 2015, UNPR era cotat în sondaje la 12%, iar eu personal la 32 de procente. Ne reorganizăm și nu excludem eventuale alianțe. Am început mobilizarea, suntem la fel de serioși, ne pregătim să ne prezentăm cât mai bine la examenele care urmează. Suntem un partid de centru-stângă, ne propunem să fim puternici pe picioarele noastre și să redevenim un actor politic important”, a declarat Oprea.

Președintele Ion Răducanu le-a spus celor prezenți că UNPR va rămâne partidul care apără interesele românilor: „Suntem partidul care vrea o Românie demnă în Europa și în lume și o dezvoltare progresistă, nu vrem să fim o Românie umilă și supusă. UNPR a asigurat stabilitatea politică în România. Vrem să reconstruim organizațiile, să ajungem la numărul de membri pe care l-am avut și cu care putem să obținem peste 5% în orice alegeri.”

Reuniunea de la Vișeu de Sus este a doua întâlnire a conducerii UNPR cu organizațiile județene, după cea din 29 septembrie, de la Iasi și face parte dintr-un plan de acțiuni programate pentru această perioadă, la nivelul regiunilor țării.

Citeste si:  Băsescu:"Nu poți sabota politica externă pentru că nu-l suporți pe Meleșcanu"

CITEȘTE ȘI: Te poți îngrășa într-o zi dacă ai mâncat prea mult? Răspunsul nutriționiștilor ,

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice