Politica

Mișcări PUTERNICE pe scena politică! Un fost premier ȘANTAJEAZĂ PSD. Ce oferă la schimb pentru CAPUL LUI DRAGNEA

Loading...

„Dacă Dragnea va candida din partea PSD, da, Pro Romania va avea un candidat, și putem să intrăm în turul doi cu el, dacă social-democrații vor avea un candidat cu care să ne mândrim, să ne simţim confortabil, să fie iubit, văd foarte posibil o alianţă Pro Romania cu un PSD, care își schimbă conducerea. Sângele apă nu se face. Nu sunt de acord cu direcția de acum a partidului sub conducerea unor oameni de la PD sau PRM. Stânga trebuie unită. Dacă nu, președintele va fi tot de dreapta”, a precizat Ponta.

Liderul Pro România a mai subliniat că intenționează să candideze la prezidenţiale, dar în momentul în care simte că acest lucru ar putea fi o victorie.

„Categoric mă gândesc să candidez, dar poate în 2024 sau mai târziu. Când voi avea experiență! Să fie o victorie!”, a mai declarat Ponta.

Totodată, fostul premier a precizat că nu-l va susține pe Călin Popescu Tăriceanu, atât timp cât îl va avea ca șef de campanie pe Liviu Dragnea.

„Mențin ideea că există oameni care pot candida cu șanse, doar cu condiția să fie lăsaţi. Ideea că îl susțin pe Tăriceanu, asta nu se va întâmpla, este o simplă păcăleală. Cred că și domnul Tăriceanu știe asta! Ar fi o candidatura fără șanse dacă PSD nu se schimbă. Am sentimente pozitive față de el și i-am zis: Călin, eu, Geoană, toți îţi spunem că dacă o să candidezi să nu îl ai pe Liviu șef de campanie”, a spus liderul Pro România.

Ponta a mai spus că favorit la alegerile prezidenţiale este actualul președinte, Klaus Iohannis, însă cu condiția ca în PSD să nu se schimbe nimic.

„Favorit este domnul Iohannis. Este favorit să câștige doar cu condiția ca la PSD să nu se schimbe nimic. Eu cred că strict politic păstrarea conducerii actuale este cel mai mare avantaj pentru președintele Iohannis. Vine votul negativ. Să nu iasă Dragnea. Votul negativ este foarte puternic, eu știu cel mai bine. Dacă se schimbă conducerea PSD, Iohannis nu va mai fi favorit”, a conchis Ponta.

Mișcări PUTERNICE pe scena politică! Un fost premier ȘANTAJEAZĂ PSD. Ce oferă la schimb pentru CAPUL LUI DRAGNEA 2

Mișcări PUTERNICE pe scena politică! Un fost premier ȘANTAJEAZĂ PSD. Ce oferă la schimb pentru CAPUL LUI DRAGNEA 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.