Politica

Mircea Badea: Klaus Iohannis trebuie să-și ceară scuze

Loading...

Mircea Badea a comentat, în timpul pasei cu emisiunea „100 de minute”, reacția președintelui Iohannis, de miercuri dimineață,  după ce fostul ministru Ilan Laufer l-a acuzat de antisemitism.

„Ce-a făcut Ilan Laufer așa îngrozitor? Mie mi se pare îngrozitor ce a făcut Iohannis, nu Ilan Laufer care a spus cu subiect și predicat ce a făcut Iohannis. Am gândit și eu lucrurile pe care le-a spus Ilan Laufer.

Ba le-am și spus, mai pe ocolite, mai cu mantă – nu așa direct cum le-a spus dânsul. Că dacă le pui așa în cronologie și le aduni, îți cam pui problema. (…). Omul a avut o opinie pe care și-a susținut-o cu argumente concrete. În speță, cam așa îmi dă și mie.

Am făcut ceva îngrozitor, am făcut ceva teribil? Să-mi cer eu scuze? Eu cred că Iohannis ar fi trebuit să-și ceară scuze pentru aia cu ‘niște înțelegeri secrete cu evrei’. Aia mi s-a părut nasoală.

Mi s-a părut nasol și că a apărut în Jerusalem Post că Iohannis s-a opus mutării ambasadei pentru că l-a rugat Merkel. Mi-e aia mi s-a părut cu adevărat nasol”, a spus Mircea Badea.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.