Ministrul Justiției, despre discursul lui Timmermans: A fost oarecum preventiv

Loading...

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, că discursul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, din Parlamentul European, privind situaţia din România a fost „oarecum preventiv”.

„Eu am fost acolo. Am vorbit cu Timmermans şi oficial în birou, şi în spaţiul public. Spunea că este îngrijorat, că există riscul să ne întoarcem într-o direcţie greşită. Şi mai spunea că ar fi păcat ca pe ultima sută de metri să ne întoarcem, dar nu că ne-am întors. Şi aici e o diferenţă foarte mare, adică discursul lui a fost oarecum preventiv, nu cumva să facem paşi înapoi, dar n-a spus că am schimbat sensul de mers”, a spus Tudorel Toader. 

Întrebat dacă ar mai fi existat dezbaterea din Parlamentul European, dacă nu existau paşi înapoi, ministrul a spus: „Da! Sunt suficienţi de rea credinţă care denigrează ţara şi poporul român. Vă asigur de treaba asta! Oameni care sunt trimişi acolo să ne reprezinte cu demnitate, sunt unii dintre ei, din păcate, care – repet simplu să înţeleagă tot românul – denigrează ţara cu rea credinţă, indiferent ce s-ar face”.

Citeste si:  De ce Ponta este mai bun ca Iohannis si cum a salvat acesta Romania de doua ori.


 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!