Ministrul Justiției, despre discursul lui Timmermans: A fost oarecum preventiv

Loading...

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, că discursul prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, din Parlamentul European, privind situaţia din România a fost „oarecum preventiv”.

„Eu am fost acolo. Am vorbit cu Timmermans şi oficial în birou, şi în spaţiul public. Spunea că este îngrijorat, că există riscul să ne întoarcem într-o direcţie greşită. Şi mai spunea că ar fi păcat ca pe ultima sută de metri să ne întoarcem, dar nu că ne-am întors. Şi aici e o diferenţă foarte mare, adică discursul lui a fost oarecum preventiv, nu cumva să facem paşi înapoi, dar n-a spus că am schimbat sensul de mers”, a spus Tudorel Toader. 

Întrebat dacă ar mai fi existat dezbaterea din Parlamentul European, dacă nu existau paşi înapoi, ministrul a spus: „Da! Sunt suficienţi de rea credinţă care denigrează ţara şi poporul român. Vă asigur de treaba asta! Oameni care sunt trimişi acolo să ne reprezinte cu demnitate, sunt unii dintre ei, din păcate, care – repet simplu să înţeleagă tot românul – denigrează ţara cu rea credinţă, indiferent ce s-ar face”.

Citeste si:  Acţiunea României VA CONTA în dosare ca BREXIT sau cel al bugetului MULTIANUAL al UE


 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator