Ministru Victor Negrescu ia atitudine după atacul PNL: PSD a fost, este și trebuie să rămână cel mai pro-european partid din România!

Loading...

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a luat atitudine pe rețelele sociale în față celor mai recente atacuri ale PNL la adresa Partidului Social Democrat prin care este ridiculizată prezența PSD în Grupul Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.

„Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are în prezent un vicepreședinte al Parlamentului European. La nivelul Grupului S&D avem un vicepreședinte. Grupul S&D este al doilea grup politic din Parlamentul European având al doilea număr de comisari europeni. Partidul Social Democrat s-a luptat și se va lupta mereu pentru a asigura reprezentarea la cel mai înalt nivel a României. Noi „ridicăm mâna” mereu pentru România. Oare toți ceilalți fac la fel?” a replicat ministrul.

CITEȘTE ȘI: Stresul de la birou, una dintre principalele surse de boli. Cum să îl combaţi

În postarea sa integrală, Victor Negrescu, și-a exprimat convingerea că „Partidul Social Democrat a fost, este și trebuie să rămână cel mai pro-european partid din România, fidel valorilor sale europene prevăzute în statutul partidului. Partidul Social Democrat este formațiunea politică care a generat consensul de la Snagov, ce a condus la aderarea României la Uniunea Europeană. Tot partidul nostru a finalizat negocierile de aderarea la UE.”

Citeste si:  Alina Gorghiu, dezvăluiri despre familie. Cum reuşeşete să împace politica cu familia VIDEO

Acesta mai precizează faptul că PSD este „singura formațiune politică cu o structură dedicată politicii europene, PES activists Romania, prin care ne propunem să promovăm participarea la politica europeană.”

_

Europarlamentarul Sigfried Mureșan a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că singurul motiv pentru care PSD mai este membru al socialiștilor europeni este acela că partidele socialiste sunt „la pământ” în Germania, „slabe” în Franța, Italia, în timp ce în Polonia sunt „aproape inexistenți”.

„Deci sunt la pământ în Franța, sunt slabi în Germania, slabi în Italia unde erau la 40% și în patru ani sunt la 18% acum, în Polonia sunt aproape inexistenți. Și doar această slăbiciune a socialiștilor europeni ține PSD-ul acolo, pentru că au nevoie de 10 mâini ridicate din România”, a precizat Mureșan.

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii americani dezvăluie efectul MINUNE al consumului de varză roşie .

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?