Mike Pence, acuzații grave la adresa Chinei

Loading...

China se amestecă în politica americană cu scopul de a obţine schimbarea preşedintelui SUA, a declarat vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, reluând acuzaţii deja emise de către Donald Trump, informează AFP.

‘China intervine în democraţia americană’ şi ‘pentru a spune lucrurile în mod abrupt, leadershipul preşedintelui Trump funcţionează: China vrea un preşedinte american diferit’, a afirmat Pence într-un discurs privind politica guvernului american faţă de China. ‘China a lansat un efort fără precedent pentru a influenţa opinia publică americană, alegerile’ legislative din noiembrie şi ‘mediul (politic) care duce la alegerile prezidenţiale din 2020’, a denunţat el în acelaşi discurs. De asemenea, vicepreşedintele american a apreciat, citându-l pe un responsabil american din domeniul serviciilor de informaţii pe care nu l-a numit, că ‘ingerinţa rusă în politica SUA este aproape nimic în raport cu ceea ce face China în această ţară’.

Anchetă federală, pentru campania lui Trump

Ingerinţa rusă în favoarea victoriei lui Donald Trump la prezidenţialele din 2016 face obiectul unei anchete federale conduse de procurorul special Robert Mueller, care încearcă totodată să stabilească dacă a existat o eventuală complicitate între Moscova şi echipa de campanie a miliardarului republican. Preşedintele Trump a relativizat recent acţiunea Rusiei, afirmând că alte ţări încearcă să se amestece în politica americană, în special China, de data aceasta în detrimentul său. El a emis aceste acuzaţii săptămâna trecută în cadrul Consiliului de Securitate al ONU. La Hudson Institute, un think-tank conservator din Washington, vicepreşedintele Mike Pence a reiterat joi aceste acuzaţii în cel mai complet şi mai dur rechizitoriu la adresa Chinei după alegerile din 2016. ‘Trebuie să analizăm taxele vamale ale Beijingului ca răspuns la ale noastre: acestea vizează în mod specific industrii şi state care ar trebui să joace un rol important în următoarele alegeri’, a spus el. ‘Mai mult de 80% dintre comitatele americane vizate de China au votat pentru preşedintele Trump în 2016, iar acum China doreşte să întoarcă aceşti alegători împotriva administraţiei noastre’, a afirmat Pence.

Citeste si:  Băsescu L-A DISTRUS pe Dragnea cu DOVADA UNUI BLAT POLITIC fără precedent. Totul a pornit de la UDMR
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club