Politica

Mihai Gheorghiu: Ideologia de gen este cu adevărat politică de stat

Loading...

„Strategia de educație parentală revine! Astăzi a reînceput, la Camera Deputaților, discuția despre Strategia de educație parentală. Platformei Împreună i s-a interzis accesul la conferință sub pretextul că este destinată autorităților publice. Fals. Erau invitate și organizații neguvernamentale. Noi suntem cei care am obligat ministerul și guvernul la retragerea strategiei. Acum suntem pedepsiți. Ideologia de gen este cu adevărat politică de stat. Apărați copiii României!, spune Gheorghiu într-o postare pe Facebook.

În baza Strategiei, urmează să înceapă un proces de reeducare a părinţilor pentru ca, la rândul lor, aceştia să-şi înveţe copiii să nu mai „idealizeze familia tradiţională”. Ministerul intenţionează să promoveze „o nouă cultură familială” şi „respectul pentru diversitate”, iar pentru aceasta numai în primul an se vor cheltui de la buget 300 de milioane de lei, înfiinţânduse reţele de educatori parentali.

Mai multe organizații civice au strâns semnături împotriva „reeducării” prevăzută de Strategie. În vară, au dat publicităţii un apel, cu titlul „În urmă cu 70 de ani ne-au luat proprietatea, acum ne iau copiii şi libertatea de gândire”, în care se arată că „Strategia eleborată de MEN reprezintă o încercare abuzivă de a redefini familia şi o imixtiune nepermisă în viaţa privată a familiei”.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.