Micutzu: M-am simţit jignit când s-a spus că doamna Dăncilă face stand-up. Eu încerc să formulez o propoziţie coerent şi să respect limba română

Loading...

Invitat în emisiunea „În faţa ta“, de la Digi 24, Micutzu a explicat că publicul de stand-up comedy s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, însă a subliniat că politica a rămas „un subiect tabu“.

 

„Am încercat să iau în piept cât mai mult cu putinţă zona politică pentru că am senzaţia că a devenit un subiect atât de ocolit şi de tabu, mai ceva ca ăla cu Biserica Ortodoxă. Am observat că există jena asta când e vorba de politic. Când e vorba de politic nu e bine să vorbeşti despre asta. Publicul nu gustă aşa ceva. Nu neapărat că nu gustă, ci mai degrabă le e frică. Eu nu am făcut glume despre o singură situaţie din România privind un singur partid politic sau o persoană, eu am făcut asta cu toată lumea din viaţa politică. Mi se pare că e cea mai bună metodă de a face mişto de aşa ceva. Pentru că dacă m-aş duce pe o singură zonă aş putea fi catalogat drept susţinător al unei părţi, ceea ce nu-mi doresc şi nici nu sunt. Uşor-uşor a fost OK, dar la început am simţit exact ce am simţit când aveam glumele cu BOR, alea nu au mers în show-urile live, oamenii din săli se uitau în altă parte“, a explicat comediantul. 

Citeste si:  Angela Merkel, despre drepturile femeilor in politica: Scopul trebuie sa fie paritatea

Micutzu, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de stand-up din România, a precizat şi că se simte jignit când aude că politicienii fac concurenţă industriei de stand-up comedy. 

 

„Eu nu cred că politicienii ne fac concurenţă şi toată comparaţia asta dintre aceşti oameni politici şi stand up-ul românesc am senzaţia că ne pune pe noi într-o lumină proastă. Umorul lor e involuntar până într-un punct când totul devine dramatic. La început, în momentul în care făcea gafele celebre, a existat această comparaţie, că doamna Dăncilă, doamna prim-ministru, face stand-up. Iarăşi, m-am simţit jignit. Eu încerc totuşi să formulez o propoziţie coerent şi să respect limba română“, a explicat Micutzu la Digi 24. 

 

De asemenea, el a subliniat că românii au mare nevoie să râdă, dar şi că nu e întotdeauna uşoară această misiune: „E destul de mult stres mai ales dacă ai o mentalitate ca a mea, destul de prăpăstioasă, eu am senzaţia de multe ori că o să dezamăgesc oamenii. Atunci intervine stresul şi o căutare nesfărşită pentru a mă perfecţiona şi a nu dezamăgi“. 

Citeste si:  Valiza misterioasa care ameninta sa divizeze scena politica romaneasca

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  6. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis