Mesajul dur al unui supravieţuitor Colectiv către clasa politică: „Mă simt ca o cârpă cu care vă ştergeţi voi praful în casă“

Loading...

 

Chiar dacă au trecut trei ani de atunci, Cristi spune că încă simte mirosul de carne arsă. Faptul că instanţa încă nu a stabilit un vinovat l-a făcut să aibă o reacţie dură la adresa clasei politice.

 

„O amintire ce mă apasă! O lacrimă pe un obraz îndurerat. O zi pe care nu o voi uita. Mi-e dor…Au trecut 3 ani şi încă mă trezesc uneori din somn, cu mirosul de carne arsă. Miros care persistă. Încă mă gândesc cu greu la zilele astea. Caut răspunsuri şi vinovaţi…Neam de căcat. Am tras ca să mă trezesc că sunt calcat în picioare de clasa politică. Să mă simt că o cârpă cu care va ştergeţi voi prafu în casa…jeguri ordinare!!! Voi credeţi că scăpaţi uşor? Tare mi-e că într-o zi o sa fac puşcărie. Şi promit că nu o să regret”, a scris Cristi Filipescu pe pagina sa de socializare.

 

Astăzi se împlinesc 3 ani de la teribila tragedie din Colectiv. 64 de tineri au murit atunci, dar şi din cauza infecţiilor căpătate în spitalele din România. De asemenea, alţi aproape 200 au fost răniţi. 

Citeste si:  Becali ȘOCHEAZĂ cu un nou INTERVIU. Ce PLANURI are latifundiarul din Pipera. „Veniți să-mi luați interviuri prin munți”

 

Parchetul General a anunţat, miercuri, că a solicitat şi este în curs de desfăşurare un control la spitalele care au tratat victimele de la Clubul Colectiv pentru a verifica modul de aplicare a planului pentru supravegherea, prevenirea şi limitarea infecţiilor nosocomiale. În prezent sunt analizate concluziile a 81 de expertize medico-legale, potrivit news.ro

 

Potrivit acestora, sunt analizate concluziile a 81 de expertize medico-legale având ca obiective, printre altele, şi ”constatarea unor indicii privind încălcarea normelor de acordare a asistenţei medicale”. În plus, persoane vătămate au fost audiate în legătură cu asistenţa medicală şi posibile infecţii asociate asistenţei medicale.

  

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator