Merg de mână în viață și în politică

Loading...

Politicienii nu se sfiesc să se mândrească cu familiile pe care le au sau cu partenerii cu care își împart viața. Deși există mitul că bărbații au făcut primii politică, sunt multe femei care au ajuns în funcții importante înaintea soților lor

Totul vine din America

Cel mai cunoscut și mai puternic cuplu de politicieni din Statele Unite, Bill și Hillary Clinton, sunt împreună de aproape 40 de ani. Bill Clinton a fost cel de-al patruzeci și doilea președinte al Statelor Unite, timp de 8 ani, iar soția sa, Hillary, i-a fost mereu alături. Fosta prima doamnă a fost pe cale să devină prima femeie președinte în SUA, dar a pierdut în fața lui Donald Trump, în 2016. Au rămas împreună după toate provocările din relația lor. Nici aventura sexuală a lui Bill cu Monica Lewinsky nu le-a separat drumurile.

Dragoste de primari

Romantismul plutește în aer în jurul Bucurștiului. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se iubește oficial de opt ani cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Citeste si:  Pagină negăsită - PSnews

Dragostea de Voluntari a început în catedrală, după cum spunea Firea, la scurt timp după căsătorie, și nu în partidul din care fac parte, deoarece, la acea vreme, Gabriela Firea era încă jurnalistă. Cuplul Firea-Pandele face politică cot la cot. Se „bat” în proiecte pentru primăriile pe care le conduc, dar afișează și o viață de familie liniștită.

Merg de mână în viață și în politică 1

S-au îndrăgostit la ședințele de partid

Fostul premier Victor Ponta și europarlamentarul Daciana Sârbu sunt căsătoriți din 2008 și au împreună o fetiță. Politica i-a adus împreună. Când s-au cunoscut, Ponta îi era șef Dacianei la organizația de tineret a PSD, dar el era însurat la momentul respectiv cu Roxana, cu care are un băiat. Deși amândoi fac politică, de-a lungul timpului au declarat că au o familie obișnuită. Daciana l-a urmat și a demisionat și ea din PSD, fără să menționeze dacă îi va fi alături soțului său în partidul pe care l-a înființat. Daciana a intrat în politică înaintea lui Ponta, încă din 1996.

Citeste si:  ​Caru' cu vedete: ​Vedetele, sexy şi goale pe social media, de Paştele catolic; Oana Lis își povestește drama într-o carte. „Mi-a fost foarte greu să trec peste trauma violului”; Jason Momoa, schimbare majoră de look. Fanii au rămas șocați

Merg de mână în viață și în politică 2

Amor liberal

Considerat unul dintre cei mai chipeși politicieni, liberalul Crin Antonescu este căsătorit din 2009 cu cea care îi era colegă de partid, actualul europarlamentar, Alina Vălean. Deși ea stă mai mult pe la Bruxelles, iar el a fost ocupat cu politica românească o bună perioadă de timp, cuplul format din doi pare a fi bine sudat. „Putem vorbi, mai degrabă, de doi colegi care s-au îndrăgostit la locul de muncă, unde lucrau pe poziţii de egalitate”, spunea europarlamentarul despre debutul relației. Cariera politică i-a ținut mult la distanță, dar după ce Crin Antonescu a renunțat la responsabilitățile pe care le avea în țară, politicianul s-a mutat la Bruxelles, pentru a petrece mai mult timp cu soția sa. Pare că i-a plăcut viața în capitala Europei, deoarece dorește și el să se stabilească acolo.

Merg de mână în viață și în politică 4 Merg de mână în viață și în politică 5
Citeste si:  Ionuț Simionca a votat ”pentru păstrarea valorilor tradiționale”: ”Nu este vorba de politică”
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.