Mărturiile care aruncă în aer politica și justiția. Cum fabrica Laura Codruța Kovesi dosarele DNA

Loading...

Șeful Comisiei parlamentare de anchetă a SRI, Claudiu Manda, s-a lansat într-o serie de declaraţii dure la adresa fostului procuror-şef al DNA:

„Vă spun eu cum se făceau dosarele. Se făceau declaraţii. Procurorii din subordinea lui Kovesi, că cei de ”elită” care răspundeau la comenzi şi erau instruiţi să ”paradească”, stabileau  cine va lua dosarul. Ulterior se luau note informative despre persoană luată în vizor. Apoi inventau sau nu un denunţător. Acesta, sub presiunea că-i ia familia, hărţuit şi cu tehnică pe el, de cele mai multe ori, lua legătură cu ”ţintă”.

În felul acesta o făceau, să vorbească(n.r. – persoană ”ţintă”),  despre ce voiau procurorii să scrie în rechizitoriu. Ulterior, dosarul ajungea în instanţă, la judecători. Făceau completurile cum voiau ei. Cu ce judecători doreau, adică cei dispuşi să răspundă comenzilor. Erau aleşi cei despre care se ştia că se pot baza şi decizia de condamnare era deja gata. Aşa şi-a luat doamna Kovesi ”Steaua Polară”, cu astfel de rechizitorii şi dosare, a povestit Claudiu Manda.

Citeste si:  Tăriceanu crede că asistăm la o luptă pe viață și pe moarte în societate: “Este o ruptură și noi nu ne promovăm eficient interesele”
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos