Mărturiile care aruncă în aer politica și justiția. Cum fabrica Laura Codruța Kovesi dosarele DNA

Loading...

Șeful Comisiei parlamentare de anchetă a SRI, Claudiu Manda, s-a lansat într-o serie de declaraţii dure la adresa fostului procuror-şef al DNA:

„Vă spun eu cum se făceau dosarele. Se făceau declaraţii. Procurorii din subordinea lui Kovesi, că cei de ”elită” care răspundeau la comenzi şi erau instruiţi să ”paradească”, stabileau  cine va lua dosarul. Ulterior se luau note informative despre persoană luată în vizor. Apoi inventau sau nu un denunţător. Acesta, sub presiunea că-i ia familia, hărţuit şi cu tehnică pe el, de cele mai multe ori, lua legătură cu ”ţintă”.

În felul acesta o făceau, să vorbească(n.r. – persoană ”ţintă”),  despre ce voiau procurorii să scrie în rechizitoriu. Ulterior, dosarul ajungea în instanţă, la judecători. Făceau completurile cum voiau ei. Cu ce judecători doreau, adică cei dispuşi să răspundă comenzilor. Erau aleşi cei despre care se ştia că se pot baza şi decizia de condamnare era deja gata. Aşa şi-a luat doamna Kovesi ”Steaua Polară”, cu astfel de rechizitorii şi dosare, a povestit Claudiu Manda.

Citeste si:  SCANDAL MASIV! Se lasă cu PĂRUIALĂ! Ce acuzații GRAVE i se aduc FAIMOASEI vedete. Nimeni nu se aștepta să fie în stare de AȘA CEVA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…