Maria Grapini reacționează la noua palmă dată de UDMR României: “Să cataloghezi Unirea de la 1918 drept o cutremurătoare experiență, în An Centenar, e o mojicie impardonabilă!“

Loading...

UDMR încinge din nou spiritele naționaliste, și așa inflamate de războiul româno-român, prin lansarea portalului de prezentare a Transilvaniei, numit „Transylvania Now” (Transilvania acum), în limba engleză, finanțat de o fundație din Ungaria. Într-un articol al noului site marca UDMR se vorbește despre tensiunile dintre minoritățile etnice și români și se afirmă că Unirea de la 1918 este…„o cutremurătoare experiență”.

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a reacționat imediat la știre, declarându-se revoltată de afirmațiile făcute în articol. Mai mult, Grapini cere măsuri imediate și sancțiuni ferme împotriva celor care au permis publicarea unor astfel de neadevăruri.

“Să cataloghezi Unirea de la 1918 drept o cutremurătoare experiență, în An Centenar, e o mojicie impardonabilă! Aud că președintele executiv al UDMR promovează senin acest portal, mai ales în fața străinilor, ferm convins că face un lucru firesc… Oameni buni, dragi români, îmi reafirm convingerea că fără unitate suntem pierduți! Am intervenit frecvent, aici, la Bruxelles, pentru a cere ÎNCETAREA războiului dintre noi! Pe un astfel de fond tensionat și incoerent, UDMR are teren propice pentru a împroșca otrava unui naționalism bolnav și mincinos! Peste nici două luni, marcăm suta noastră de ani sfântă, ca țară și popor! Vă cer să facem scut împotriva unor astfel de jigniri, vă cer să ne unim, sub Tricolor, acum, pentru ca ieșirile UDMR să nu mai existe vreodată în România! Autorităților țării noastre le solicit măsuri imediate, împotriva acestei impertinențe oficiale a UDMR!“, a transmis europarlamentarul umanist, Maria Grapini.

Citeste si:  Cioloș: OUG prin care se introduc noi taxe e un act de iresponsabilitate politică / Pentru PSD nu contează cine va deconta oalele sparte / Există doar ziua de azi și foamea uriașă de bani la buget

Portalul Transylvania Now beneficiază de finanțare din partea Fundației Gábor Bethlen din Ungaria.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  7. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator