Maia Sandu: Spaţiul mediatic devine tot mai toxic, iar holdingul lui Plahotniuc, Dodon şi Şor se extinde

Loading...

Într-o conferinţă de presă, politiciana a declarat că manipularea şi propaganda sunt principala armă a acestui regim. Ea afirmă că „degradarea spaţiului mediatic este generată de abuzurile comise de către guvernare şi a favorilor acordate unor instituţii de presă afiliate puterii”, transmite IPN.

Potrivit liderii PAS, organizaţia „Reporteri fără frontiere” atestă că politica editorială a principalelor instituţii media urmează îndeaproape interese politice şi de afaceri ale finanţatorilor.

 

„Holdingul propagandei în Republica Moldova se extinde. Vorbim despre holdingul lui Plahotniuc, Dodon, mai recent holdingul Şor. Oamenii care sunt indicaţi ca proprietari ai acestor televiziuni sunt vizaţi în raportul Kroll, sunt oameni care se fac vinovaţi de furtul banilor publici. Pe lângă cele care se întâmplă în spaţiul mediatic, marea problemă este cea a televiziunii naţionale, care este susţinută din banii cetăţenilor, dar care nu activează în interesul public, ci al reprezentanţilor regimului”, a notat Maia Sandu.

În cadrul conferinţei s-a făcut referire la mai multe articole publicate de ziare precum că „Maia Sandu şi Andrei Năstase ar putea fi acuzaţi de trădare de patrie în interesul FSB-ului rusesc”. Sergiu Litvinenco, membru în Biroul Permanent Naţional al PAS, a declarat că în zilele următoare PAS va înainta cereri prealabile către publicaţiile periodice care au publicat articole denigratoare la adresa formaţiune. PAS va solicita dezminţire în cazul relatărilor false şi vor cere dreptul la replică.

Citeste si:  Traian Băsescu a pierdut bătălia pentru cetăţenie, dar nu şi războiul pentru reunirea cu Republica Moldova

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE