Maia Sandu: Spaţiul mediatic devine tot mai toxic, iar holdingul lui Plahotniuc, Dodon şi Şor se extinde

Loading...

Într-o conferinţă de presă, politiciana a declarat că manipularea şi propaganda sunt principala armă a acestui regim. Ea afirmă că „degradarea spaţiului mediatic este generată de abuzurile comise de către guvernare şi a favorilor acordate unor instituţii de presă afiliate puterii”, transmite IPN.

Potrivit liderii PAS, organizaţia „Reporteri fără frontiere” atestă că politica editorială a principalelor instituţii media urmează îndeaproape interese politice şi de afaceri ale finanţatorilor.

 

„Holdingul propagandei în Republica Moldova se extinde. Vorbim despre holdingul lui Plahotniuc, Dodon, mai recent holdingul Şor. Oamenii care sunt indicaţi ca proprietari ai acestor televiziuni sunt vizaţi în raportul Kroll, sunt oameni care se fac vinovaţi de furtul banilor publici. Pe lângă cele care se întâmplă în spaţiul mediatic, marea problemă este cea a televiziunii naţionale, care este susţinută din banii cetăţenilor, dar care nu activează în interesul public, ci al reprezentanţilor regimului”, a notat Maia Sandu.

În cadrul conferinţei s-a făcut referire la mai multe articole publicate de ziare precum că „Maia Sandu şi Andrei Năstase ar putea fi acuzaţi de trădare de patrie în interesul FSB-ului rusesc”. Sergiu Litvinenco, membru în Biroul Permanent Naţional al PAS, a declarat că în zilele următoare PAS va înainta cereri prealabile către publicaţiile periodice care au publicat articole denigratoare la adresa formaţiune. PAS va solicita dezminţire în cazul relatărilor false şi vor cere dreptul la replică.

Citeste si:  UPDATE USR confirmă că în şedinţa de azi s-a vorbit despre ideologia partidului, însă decizia va fi stabilită printr-un vot în Comitetul Politic, nu prin referendum

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu