Mai multe companii aeriene low-cost și-au schimbat politica de bagaje. Iată noile condiții

Loading...

Wizz Air

Începând cu 1 noiembrie, pasagerii Wizz Air vor avea dreptul să aducă la bord un singur bagaj de mână gratuit. Acesta trebuie să aibă o dimensiune de 40 x 30 x 20 de cm, urmând a fi așezat sub scaunul din față.

Mai multe companii aeriene low-cost și-au schimbat politica de bagaje. Iată noile condiții 1

Pasagerii care au achiziționat Wizz Priority (îmbarcare prioritară), taxă care variază între 5 și 25 de euro, vor putea lua suplimentar un bagaj de cală de cel mult 10 kg, cu dimensiunile 55 x 40 x 23 de cm.

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, puteți adăuga, în schimbul unei taxe, cel mult șase valize. Puteți vedea prețurile AICI.

Un adult care călătorește cu un bebeluș are dreptul să aducă gratuit un bagaj de mână suplimentar, cu dimensiunile 40 × 30 × 20 cm.

Ryan Air

Începând cu 1 noiembrie, și compania Ryan Air a impus noi condiții în politica de bagaje. Toți pasagerii au dreptul să aducă la bord un singur bagaj mic, cum ar fi o geantă de mână, una pentru laptop sau un rucsac, care trebuie să intre sub scaunul din față. Dimensiunile sunt de 40 x 20 x 25 de cm. Dacă geanta va fi mai mare, veți fi nevoit să achitați o taxă de 25 de euro.

Citeste si:  Bărbaţii din politică ţin la imaginea proprie

Mai multe companii aeriene low-cost și-au schimbat politica de bagaje. Iată noile condiții 2

Dacă achiziționați îmbarcare prioritară, care costă cel puțin 6 euro, puteți să luați la bord bagajul de mână mic și unul mai mare, de cel mult 10 kilograme, care poate fi depozitat în spațiul pentru bagaje de deasupra scaunelor.

Pasagerii fără prioritate, care nu au rezervare cu bagaj inclus, au posibilitatea să achiziționeze acest serviciu la biroul de bagaje de la aeroport, la un preț de 20 de euro, sau la poarta de îmbarcare, în schimbul sumei de 25 de euro. Bagajul respectiv îl veți primi pe banda de bagaje din aeroportul de destinație.

Totodată, pentru bebelușii cu vârsta cuprinsă între 8 și 23 de luni, care călătoresc în brațele unui adult, este permis un singur bagaj, de cel mult 5 kg.

Blue Air

Și în cazul companiei Blue Air, pasagerii pot lua în cabină un singur bagaj de mână, de cel mult 10 kg. Dimensiunile sunt însă de 55 x 40 x 23, mai mari decât în cazul Wizz Air sau Ryan Air. Dacă geanta va fi mai mare sau mai grea, veți fi nevoit să plătiți o taxă de 65 de euro, iar aceasta va fi transferată la cală. Doar pasagerii „Premium” pot lua în cabină și o poșetă de mici dimensiuni.

Citeste si:  Opozitia ar urma sa depuna astazi motiunea de cenzura "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!"

De asemenea, puteți lua 4 bagaje de cală. Acestea trebuie să aibă o greutate de până la 20 de kg sau până la 32 de kg. Dimensiunile sunt de 100 x 80 x 30 de cm. Prețul variază între 10 și 60 de euro per valiză. Vedeți taxele AICI.

Pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani se acceptă gratuit transportul unui bagaj de cală dacă însoțitorul are un bilet emis în familia tarifară Light, Clasic (20 de kg) sau Premium (32 de kg).

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos