Mădălin Ionescu, mesaj dur despre clasa politică din România: „Mizerabilă, jenantă! Nu poţi intra decât dacă faci parte din mafia gulerelor albe“

Loading...

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a vorbit despre „exodul cumplit“ al românilor în străinătate, amintind că România se află pe locul doi în lume cu privire la numărul mare de cetăţeni care aleg să părăsească ţara. 

 

„Numărul românilor plecaţi din ţară este copleşitor. Exodul românesc este cumplit – locul doi în lume după Siria. Va rămâne România doar cu politicienii mizeri şi slugile lor? Le predăm ţara sau vom găsi soluţii să oprim exodul?“, a spus Mădălin Ionescu. 

 

Prezentatorul a subliniat faptul că guvernanţii ar trebuie să găsească soluţii pentru a opri acest „fenomen îngrozitor“ şi i-a îndemnat pe români să vină cu idei şi soluţii. 

 

„E un subiect care ar trebui să ne intereseze din ce în ce mai tare. Este îngrozitor şi nimeni nu face nimic în acest sens. Riscăm ca în 10-20 de ani să rămânem foarte puţini pe aici şi practic să fim înghiţiţi ulterior de alte structuri naţionale, transnaţionale dacă vreţi… Despre cauzele părăsirii ţării noastre s-a tot vorbit. Important este să vedem ce putem face pentru ca românii să se întoarcă acasă. Mi-e greu să cred că acest fenomen se va produce curând. Ar trebui schimbate foarte multe lucruri în ţară, lucruri care nu sunt imposibile, pe care ar trebui să ni le dorim cu toţii, pe deasupra referendumurilor acestora mai mult sau mai puţin penibile. Cred că am reuşi cu câteva măsuri solide să schimbăm complet faţa României şi mă refer la măsuri economice, dar nu se doreşte acest lucru…“, a declarat Mădălin Ionescu. 

Citeste si:  Norica Nicolai (ALDE): Refuzul oamenilor de a veni la vot permite neaveniţilor să intre în politică

 

  

 

Fostul prezentator Kanal D a vorbit şi despre clasa politică „mizerabilă“ din ţară, formată din indivizi „care nu urmăresc decât propriile interese“.  În plus, spune Ionescu, schimbarea clasei politice este una dificlă, tocmai pentru că „sistemul politic românesc e creat de o asemenea manieră încât nu poţi să intri acolo decât dacă faci parte din mafia gulerelor albe“: 

 

„Din păcate, în România, ne simţim din ce în ce mai singuri, mai abandonaţi, avem o clasă politică mizerabilă, probabil cea mai jenantă clasă politică din Europa, compusă din oameni care nu au niciun fel de sentiment naţional, n-au niciun fel de calităţi manageriale… Dar această clasă politică formată, de cele mai multe ori, din indivizi puşi pe căpătuială, care sunt angrenaţi în tot felul de jocuri murdare şi care nu urmăresc decât propriile scopuri, această clasă nu are cum să ne ofere niciun fel de perspectivă, ar trebui schimbată. Dar nici nu are cine să producă această schimbare, pentru că sistemul politic românesc e creat de o asemenea manieră încât nu poţi intra acolo decât dacă eşti şantajabil, vulnerabil, doar dacă faci parte din această mafie a gulerelor albe. Altfel nu ai nicio şansă. Trebuie să ai vocaţie de martir, să creezi o mişcare politică autentică pentru a putea schimba acest sistem… Dar nu zic că e imposibil, lucrurile se pot schimba. Totul este să fim noi solidari între noi“. 

Citeste si:  Noua vedeta la CSM, DISTRUSA dupa ce pozele ei initime au fost hackuite: "Ma simteam bolnava, nu puteam sa mananc" FOTO

 

Mădălin Ionescu a anunţat şi că va începe un nou proiect de televiziune în cadrul căruia va prezenta poveştile românilor de succes din străinătate, români care ar putea transforma România dacă ar fi cooptaţi în proiecte de ţară. Din păcate, subliniază prezentatorul, „nu sunt băgaţi în seamă“. 

 

„Vreau să vă spun că intenţionez să mă deplasez în afara ţării cu o echipă frumoasă, spre sfârşitul acestei luni, mai întâi în Franţa, fiindcă doresc să fac materiale cu oameni extraordinari. E un proiect care se referă în principal la oamenii care au făcut cu adevărat ceva în viaţă, care au reuşit şi care sunt inovatori. Oameni care au afaceri de succes, care au pornit fie de jos, fie au întâmpinat mari greutăţi, dar au reuşit. Oameni care ne reprezintă cu modestie şi cu aplomb oriunde în lumea asta şi pe care nu-i bagă nimeni în seamă. Oameni care ne-ar putea ajuta, oameni care ar putea transforma România dacă ar fi cooptaţi în proiecte de ţară. Voi merge apoi în Spania, în Italia, acolo unde sunt foarte mulţi români, care muncesc din greu, dar cu onestitate, români extraordinari pe care ţara nu i-a dorit sau i-a alungat. Şi asta este foarte dramatic“, a mai spus Mădălin Ionescu. 

Citeste si:  Gala Trandafirului: Doamnele democrate au fost premiate pentru implicare în viaţa socială şi politică a ţării
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis