Ludovic Orban: Lista candidaților PNL pentru europarlamentare va fi finalizată până la 15 februarie, urmând să fie votată în BPN

Loading...

Ludovic Orban, președintele PNL, a anunțat că formațiunea pe care o conduce și-a propus să finalizeze lista de candidați pentru alegerile europarlamentare până la 15 februarie, cu mențiunea că aceasta va fi votată în Biroul Politic Național al liberalilor, relatează Agerpres.

„Am anunțat, avem ca obiectiv finalizarea listei, 15 februarie. (…) Avem 49 de candidați, există o procedură stabilită, avem candidați puternici, dificultatea selecției este tocmai din cauza faptului că avem candidați puternici. În publicația Politico, de exemplu, (…) s-a spus cine sunt cei mai importanți și cei mai influenți români care vor influența deciziile la nivel european în perioada președinției Consiliului Uniunii Europene, au fost prezentați doar patru europarlamentari acolo. Toți patru europarlamentari – respectiv Siegfried Mureșan, Marian Jean Marinescu, Cristian Bușoi și Adina Vălean – erau din partea PNL, deci noi avem”, a spus Ludovic Orban, duminică, la TVR 1, potrivit sursei citate.

Totodată, liderul liberalilor a spus că, în ceea ce privește numărul celor care vor rămâne și pe lista de candidați de la alegerile din mai, toți „au șanse, urmează să facem analize”.

Citeste si:  Procurorii din Covasna reclamă „influența politică excesivă” în cazul revocării lui Augustin Lazăr: „Cât timp un procuror șef poate fi revocat la aprecierea discreționară a unui om politic nu mai poate fi vorba de vreo independență”

„Nu pot să mă pronunț asupra listei, personal, pentru că nu vreau să-i nedreptățesc pe colegii mei care candidează. (…) Am făcut și analize, fiecare candidat a făcut un proiect privitor la ce-și propune să facă la nivelul Parlamentului European, evident în domeniile de specializare pe care le are și unde are într-adevăr competența și capacitatea de a contribui cu idei și cu soluții bune la deciziile la nivel european. De asemenea, fiecare are un background, o experiență politică, administrativă, experiență în relații internaționale. Toate lucrurile acestea se cuantifică și va rezulta o formă de listă care, până la urmă, va fi votată democratic în cadrul BPN al partidului”, a adăugat președintele PNL, potrivit aceleiași surse.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?