Politica

LOVITURĂ POLITICĂ! Întâlnire SURPRIZĂ pe agenda lui Liviu Dragnea! Șeful PSD chemat la RAPORT

Loading...

Liderii „Moldova vrea autostradă” (Iaşi), „Împreună pentru A8” (Iaşi) şi Asociaţia „Pro Infrastructură” (Cluj) au făcut publică o scrisoare prin care solicită o întrevedere directă cu Liviu Dragnea.

Acțiunea lor are loc în contextul în care CNAIR a informat că decizia de a muta tronsonul Iaşi – Târgu Neamţ la Comisia de Prognoză, pentru un posibil parteneriat public – privat, şi nu pentru finanţare de la UE, este una „eminamente politică“, scrie ziaruldeiasi.ro.

„La întrebările noastre către conducerea CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, n.r.) şi către Ministrul Transporturilor referitoare la acest surprinzător şi de neînţeles transfer, ni s-a răspuns că este eminamente rezultatul unei decizii politice. Întrucât PSD este acum decidentul politic al actualei guvernări, vă rugăm domnule Liviu Dragnea, în calitate de Preşedinte al PSD, să ne oferiţi oportunitatea unei întâlniri oficiale pentru a afla motivul politic al acestei acţiuni de o mare importanţă pentru o treime dintre locuitorii României“, se arată în scrisoarea celor trei asociaţii.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.