Lovitură DEVASTATOARE pentru SOCIALIȘTII europeni. Un lider MARCANT se RETRAGE din viața POLITICĂ. El își acuză colegii de meschinărie

Loading...

Asta, la mai puțin de o lună după ce a anunțat că va fi candidatul socialiştilor europeni în fruntea Executivului european după alegerile din 2019.

Christian Kern își acuză colegii din Partidul Social Democrat Austriac (SPOe) de meschinărie politică deoarece nu a întrunit un număr satisfăcător de voturi.

Din partea socialiștilor, și comisarul european slovac, Maros Sefcovic, și-a mai anunțat candidatura la președinția CE. Din partea PPE, cu sprijinul cancelarului Angela Merkel, și-a depus candidatura, liderul grupului parlamentar de dreapta în PE, germanul Manfred Weber Christian Kern a devenit şeful social-democraţilor şi cancelar al Austriei în mai 2016, în fruntea undei coaliţii cu dreapta. El a fost învins la alegeri, în octombrie 2017, de tânărul lider conservator Sebastian Kurz (OeVP) care conduce ţara în prezent cu extrema dreaptă (FPOe).

La mijlocul lunii septembrie, când își anunța intenția de a candida, Christian Kern declara că „social-democraţia trebuie să vegheze ca Europa să continue să strălucească la fel ca un oraş sus pe un deal şi să nu se scufunde într-o mlaştină naţionalistă”, potrivit AFP.

Citeste si:  „Prognosticul european pentru România este mai sumbru decât cel pentru Polonia sau Ungaria” (V.Naumescu/ Contributors)

Lovitură DEVASTATOARE pentru SOCIALIȘTII europeni. Un lider MARCANT se RETRAGE din viața POLITICĂ. El își acuză colegii de meschinărie 2 Lovitură DEVASTATOARE pentru SOCIALIȘTII europeni. Un lider MARCANT se RETRAGE din viața POLITICĂ. El își acuză colegii de meschinărie 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice