Lovitură DEVASTATOARE pentru SOCIALIȘTII europeni. Un lider MARCANT se RETRAGE din viața POLITICĂ. El își acuză colegii de meschinărie

Loading...

Asta, la mai puțin de o lună după ce a anunțat că va fi candidatul socialiştilor europeni în fruntea Executivului european după alegerile din 2019.

Christian Kern își acuză colegii din Partidul Social Democrat Austriac (SPOe) de meschinărie politică deoarece nu a întrunit un număr satisfăcător de voturi.

Din partea socialiștilor, și comisarul european slovac, Maros Sefcovic, și-a mai anunțat candidatura la președinția CE. Din partea PPE, cu sprijinul cancelarului Angela Merkel, și-a depus candidatura, liderul grupului parlamentar de dreapta în PE, germanul Manfred Weber Christian Kern a devenit şeful social-democraţilor şi cancelar al Austriei în mai 2016, în fruntea undei coaliţii cu dreapta. El a fost învins la alegeri, în octombrie 2017, de tânărul lider conservator Sebastian Kurz (OeVP) care conduce ţara în prezent cu extrema dreaptă (FPOe).

La mijlocul lunii septembrie, când își anunța intenția de a candida, Christian Kern declara că „social-democraţia trebuie să vegheze ca Europa să continue să strălucească la fel ca un oraş sus pe un deal şi să nu se scufunde într-o mlaştină naţionalistă”, potrivit AFP.

Citeste si:  Companiile low-cost și-au schimbat politica de bagaje

Lovitură DEVASTATOARE pentru SOCIALIȘTII europeni. Un lider MARCANT se RETRAGE din viața POLITICĂ. El își acuză colegii de meschinărie 2 Lovitură DEVASTATOARE pentru SOCIALIȘTII europeni. Un lider MARCANT se RETRAGE din viața POLITICĂ. El își acuză colegii de meschinărie 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !