Lovitură pe scena politică. Cătălin Ivan, ”proiect revoluționar”

Loading...

Europarlamentarul Cătălin Ivan anunță o lansare importantă pe scena politică. 

Potrivit comunicatului de presă, europarlamentarul va lansa ”cel mai modern proiect politic românesc, sâmbătă, 13 octombrie, la Iași”. 

Mesajul transmis presei arată că nu va fi singur Cătălin Ivan: 

”În acest moment, când mai bine de 80 de procente dintre români spun că nu mai au încredere în partidele politice, când scena politică românească este zguduită de scandaluri și când România se îndepărtează tot mai mult de obiectivele ei esențiale, interne și internaționale, noi vă propunem un model nou de organizație politică, bazată pe competență, transparență în finanțarea activităților sale, în evaluarea și promovarea membrilor, precum și în luarea deciziilor.” 

Transparență și comunicare

”Doar o astfel de abordare interactivă între formațiunea politică și votant, ușor de verificat, imposibil de modificat, folosind blockchain și alte tehnologii IT, poate garanta o relație corectă, predictibilă, între alegători și aleși. Propunem cel mai performant, transparent și obiectiv mecanism de selecție și promovare a membrilor de partid.” mai susține mesajul transmis.

Citeste si:  Partid nou pe scena politică gălăţeană - Viaţa Liberă Galaţi

Cătălin Ivan începe printr-un atac la Guvern și la actuala conducere pe care o descriere ca având caracteristici de ”clan”. 

”După o perioadă lungă de cercetare, după un șir numeros de dezbateri despre democrație în era digitală, cu specialiști din toată lumea, bazându-ne pe experiența solidă acumulată în domeniile noastre de activitate, suntem pregătiți să propunem românilor un proiect revoluționar, care poate schimba politica românească definitiv. Sâmbată, 13 octombrie, vom prezenta un concept total nou de organizație politică, o premieră absolută pentru partidele politice de oriunde, nu doar din România.” conchide sursa citată. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator