Lovitură pe scena politică. Cătălin Ivan, ”proiect revoluționar”

Loading...

Europarlamentarul Cătălin Ivan anunță o lansare importantă pe scena politică. 

Potrivit comunicatului de presă, europarlamentarul va lansa ”cel mai modern proiect politic românesc, sâmbătă, 13 octombrie, la Iași”. 

Mesajul transmis presei arată că nu va fi singur Cătălin Ivan: 

”În acest moment, când mai bine de 80 de procente dintre români spun că nu mai au încredere în partidele politice, când scena politică românească este zguduită de scandaluri și când România se îndepărtează tot mai mult de obiectivele ei esențiale, interne și internaționale, noi vă propunem un model nou de organizație politică, bazată pe competență, transparență în finanțarea activităților sale, în evaluarea și promovarea membrilor, precum și în luarea deciziilor.” 

Transparență și comunicare

”Doar o astfel de abordare interactivă între formațiunea politică și votant, ușor de verificat, imposibil de modificat, folosind blockchain și alte tehnologii IT, poate garanta o relație corectă, predictibilă, între alegători și aleși. Propunem cel mai performant, transparent și obiectiv mecanism de selecție și promovare a membrilor de partid.” mai susține mesajul transmis.

Citeste si:  Klaus Iohannis, mesaj direct: Intrați in politica

Cătălin Ivan începe printr-un atac la Guvern și la actuala conducere pe care o descriere ca având caracteristici de ”clan”. 

”După o perioadă lungă de cercetare, după un șir numeros de dezbateri despre democrație în era digitală, cu specialiști din toată lumea, bazându-ne pe experiența solidă acumulată în domeniile noastre de activitate, suntem pregătiți să propunem românilor un proiect revoluționar, care poate schimba politica românească definitiv. Sâmbată, 13 octombrie, vom prezenta un concept total nou de organizație politică, o premieră absolută pentru partidele politice de oriunde, nu doar din România.” conchide sursa citată. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!