Politica

Liviu Dragnea, o nouă declarație despre mutarea ambasadei la Ierusalim

Loading...
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că atunci când va avea raportul de la MAE în privinţa mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim va oferi mai multe detalii pe acest subiect.

dragnea netanyahu - cdep

Liviu Dragnea nu a comentat afirmațiile lui Netanyahu

Întrebat în legătură cu afirmaţiile premierului israelian Benjamin Netanyahu referitoare la mutarea ambasadelor mai multor state la Ierusalim, Dragnea a spus: „Lăsaţi-mă doar comentatorul miniştrilor PSD şi altor membri de partid. Încă nu am ajuns la nivelul să fiu comentatorul sau consilierul primului-ministru israelian. În schimb, îi mulţumesc public pentru gândurile bune pe care mi le-a transmis prin intermediul doamnei prim-ministru. În rest despre raportul de la MAE – când o să-l avem, o să discutăm despre el”.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat într-un interviu difuzat joi de postul Antena 3 că abia aşteaptă ziua în care România, alături de alte ţări, îşi va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim şi a dat asigurări că guvernul israelian se va afla acolo cu „covorul roşu” când se va întâmpla acest lucru.

Întrebat despre furtuna politică pe care au stârnit-o în România discuţiile despre mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, Netanyahu a spus că are parte de destulă politică în Israel, pentru a nu se amesteca în politică în România. El a ţinut totuşi să precizeze că a găsit o „imensă prietenie” la toţi liderii cu care a discutat.

Sursa: Agerpres

Etichete:

declaratii
,
benjamin netanyahu
,
liviu Dragnea
,
ambasada ierusalim

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.