Liviu Dragnea: Dacă și Tudorel Toader ne ceartă, să stea la rând

Loading...

Președintele PSD, Liviu Dragnea, contre cu Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader.

Dl Tăriceanu spune: Tudorel Toader trebuie să rămână, dl Iohannis spune: Tudorel Toader trebuie să plece. Suntem într-o mare dilemă. Trebuie să cântărim, e vorba despre două personalități pregnante din politica românească”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă procedura de revocare a procurorului general va cântări la evaluarea ministrului Justiției.

Dragnea a mai spus că nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justiției i-a făcut-o procurorului general Augustin Lazăr, în urma căruia a declanșat procedura de revocare a acestuia.

Dragnea a fost întrebat în legătură cu una dintre postările lui Tudorel Toader, în care acesta spunea că proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale a fost elaborat de MJ în limitele deciziilor Curţii Constituţionale şi directivelor Uniunii Europene, dar că a fost apoi modificat de Parlament.

Dacă și dl Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a spus Dragnea. 

O altă întrebare a jurnaliștilor a fost în legătură cu unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, care l-a criticat pe social-democratul Florin Iordache pentru modul în care au fost modificate legile justiției din Parlament.

Citeste si:  O invitată la o dezbatere politică transmisă în direct la TV îşi face unghiile în timp ce colegii ei se ceartă (VIDEO)

„Nu am văzut. Dar îmi aduc aminte că și ALDE a votat. Dacă nici ALDE nu a votat, înseamnă că avem singuri majoritate în Parlament. Asta e o veste bună”, a spus Dragnea. 

Dragnea a negat că ar exista tensiuni în coaliția de guvernare: „Mi-am luat tensiunea și e în regulă”, a spus el.

Când o ziaristă a încercat să afle mai multe informații pe această temă, Dragnea i-a replicat nervos: „E suficient, domnișoară, ați pus o întrebare. Nu merge. Plătiți-vă datoriile la stat și discutăm”.

Președintele PSD a vorbit și despre o declarație recentă a lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia România nu este pregătită pentru președinția UE, „în condiţiile războiului politic total din aceste luni”.

Conflict politic va fi în permanență. O societate ideală nu poate exista, asta e o utopie. Să sperăm noi că vom realiza o concordie generală și că toate partidele din România și, deasupra lor, președintele Iohannis, vor fi așa, într-o concordie generală și o să fie numai lucruri de bine înseamnă că suntem prea idealiști. Ar fi o societate utopică care nu poate exista nicăieri în lume, poate doar în sistemele dictatoriale unde, chiar dacă ai o nemulțumire, ți-o spui în baie sau în gând”, a spus Dragnea.

Etichete: calin popescu tariceanu
Citeste si:  Ion Iliescu, pentru Le Figaro: PSD trăiește cea mai gravă criză politică a sa. Problemele juridice ale lui Dragnea au creat fracturi interne
, liviu Dragnea , tudorel toader
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.