Liviu Dragnea: Dacă și Tudorel Toader ne ceartă, să stea la rând

Loading...

Președintele PSD, Liviu Dragnea, contre cu Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader.

Dl Tăriceanu spune: Tudorel Toader trebuie să rămână, dl Iohannis spune: Tudorel Toader trebuie să plece. Suntem într-o mare dilemă. Trebuie să cântărim, e vorba despre două personalități pregnante din politica românească”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă procedura de revocare a procurorului general va cântări la evaluarea ministrului Justiției.

Dragnea a mai spus că nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justiției i-a făcut-o procurorului general Augustin Lazăr, în urma căruia a declanșat procedura de revocare a acestuia.

Dragnea a fost întrebat în legătură cu una dintre postările lui Tudorel Toader, în care acesta spunea că proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale a fost elaborat de MJ în limitele deciziilor Curţii Constituţionale şi directivelor Uniunii Europene, dar că a fost apoi modificat de Parlament.

Dacă și dl Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a spus Dragnea. 

O altă întrebare a jurnaliștilor a fost în legătură cu unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, care l-a criticat pe social-democratul Florin Iordache pentru modul în care au fost modificate legile justiției din Parlament.

Citeste si:  EBA, atac la Dragnea: Nu poate vreun decident politic, cu mustaţă sau fără, să ne spună că eu şi copiii nu formăm o familie, chiar dacă eu sunt necăsătorită

„Nu am văzut. Dar îmi aduc aminte că și ALDE a votat. Dacă nici ALDE nu a votat, înseamnă că avem singuri majoritate în Parlament. Asta e o veste bună”, a spus Dragnea. 

Dragnea a negat că ar exista tensiuni în coaliția de guvernare: „Mi-am luat tensiunea și e în regulă”, a spus el.

Când o ziaristă a încercat să afle mai multe informații pe această temă, Dragnea i-a replicat nervos: „E suficient, domnișoară, ați pus o întrebare. Nu merge. Plătiți-vă datoriile la stat și discutăm”.

Președintele PSD a vorbit și despre o declarație recentă a lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia România nu este pregătită pentru președinția UE, „în condiţiile războiului politic total din aceste luni”.

Conflict politic va fi în permanență. O societate ideală nu poate exista, asta e o utopie. Să sperăm noi că vom realiza o concordie generală și că toate partidele din România și, deasupra lor, președintele Iohannis, vor fi așa, într-o concordie generală și o să fie numai lucruri de bine înseamnă că suntem prea idealiști. Ar fi o societate utopică care nu poate exista nicăieri în lume, poate doar în sistemele dictatoriale unde, chiar dacă ai o nemulțumire, ți-o spui în baie sau în gând”, a spus Dragnea.

Etichete: calin popescu tariceanu
Citeste si:  Manifest - Politica: 32 de artişti expun opere cu mesaj social la Cetatea Oradea
, liviu Dragnea , tudorel toader
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube