Liderul deputaţilor PSD: „În politică, doar boii sunt consecvenţi"

Loading...

Scandal, azi, în plenul Camerei Deputaţilor. Opoziţia şi Puterea şi-au aruncat acuzaţii şi vorbe grele. Totul a început când liderul deputaţilor PNL s-a dus la microfon să ceară supunerea la vot a revocării lui Liviu Dragnea, dar şi a celui care conducea şedinţa – Florin Iordache.

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL: „Pe mine nu mă deranjează să văd spectacolul. V-aţi molipsit la educaţie de la domnul care conduce ilegal şedinţa”.

Liberalii au fost taxaţi de liderului deputaţilor PSD, pentru insistenţa cu care au cerut revocarea conducerii Camerei Deputaţilor.

Daniel Suciu – liderul deputaţilor PSD: „În politică doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi în ceva ce nu a ieşit”.

Liberalul Florin Roman a avut un schimb de replici cu social-democratul Cătălin Rădulescu. Disputa a fost aplanată, în cele din urmă, de Florin Iordache

Forin Roman, deputat PNL: „Când vă adresaţi cu „mă”, domnule Mitralieră, să vă adresaţi la dumneavoastră acasă, nu la Parlament”.

Mai mulţi aleşi ai Opoziţiei s-au plâns că le e încălcat dreptul de a vorbi în plen şi au contestat dreptul lui Florin Iordache de a conduce şedinţa.

Citeste si:  Sîrbu neagă că PDM și-ar face capital politic pe seama fundației lui Plahotniuc. „Sunt banii lui personali. A venit în politică bogat”

Pavel Popescu, deputat PNL: „Pe mine doamna Turcan sau Orban nu mă leagă de scaun. Doi ani obişnuiţi-vă ca fiecare coleg parlamentar pe care îl respectăm are dreptul să vobească de la acest microfon”.

Eugen Tomac, preşedintele PMP: „Vă cerem să vă retrageţi de la preşedinţia acestei şedinţe pentru că nu aveţi dreptul să o conduceţi”.

Varujan Vosganian, deputat ALDE: „Nimeni nu poate veni cu boxele de acasă să conducă ca la discotecă o şedinţă a Camerei. Nu mi s-a întâmplat să primesc atâtea jigniri cum mi s-a întâmplat în acest Parlament. Nu vă dau dreptul să faceţi jigniri colective.”

În urmă cu o săptămână, Opoziţia a desemnat un vicepreşedinte liberal să conducă şedinţa şi a votat revocarea conducerii Camerei. Cei de la Putere spun că ce au făcut PNL, USR şi PMP nu a fost legal.

Etichete: parlament , camera deputatilor , PSD , opozitie , politica scandal
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Anda Ruga beata crita in club
  8. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!