Legea pensiilor. Olguța Vasilescu, replică dură pentru Băsescu

Loading...

Traian Băsescu a lansat acuzații dure referitor la legea pensiilor, exemplificând printr-un calcul cum „a fost furat” de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.    

Olguța Vasilescu a răspuns atacului și l-a provocat pe Băsescu să spună cum a evoluat pensia sa din 2016 până în prezent.

„M-am convins încă o data ca Traian Basescu NU CUNOAȘTE LEGEA PENSIILOR GIRATA DE EL ÎNSUȘI. Face niște calcule din care reiese ca “statul l-a furat” atunci când nu i-a actualizat rata inflației in 2017. Pai, conform legii lui, rata inflației luată in calcul la pensia din 2017 este ultima raportata de INS, adică cea din 2016, adică zero. Pe principiul legii lui, pensiile nu ar fi trebuit sa crească in 2017, deși guvernarea PSD le-a majorat de doua ori prin creșterea punctului, de la 871 la 917 și de la 917 la 1000, și a eliminat contribuțiile plus impozitul de 16 la suta de la pensiile sub 2000 lei, in timp ce la cele peste 2000 l-a scăzut de la 16 la 10 la suta. Așadar, Traian Basescu nu doar ca minte, dar demonstrează și ca nu cunoaște legea pe care a girat-o și ca uita ca atunci când nu a putut tăia pensiile cum își dorea, fiindcă CCR nu a fost de acord, a impozitat pensiile și tot le-a scăzut. Toate taxele și impozitele puse pe pensii de Basescu au fost eliminate de guvernarea PSD! Îl conjur pe Traian Basescu sa spună cât este pensia lui pe contributivitate! Cât era in 2016 și cât este acum! Ca sa vedem “cât l-a furat statul” de când e PSD la guvernare!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citeste si:  PSD îl avertizează pe Iohannis: Vom face uz de toate mijloacele legale

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos