Leancă, suspectat că ar fi mers în deplasări achitate dublu – și de organizații străine, și din banii statului

Loading...

„Voi face o nouă sesizare referitor la activitatea acestui personaj. Mai mulți ambasadori îmi trimit anumite date despre încălcările comise de el când a fost în funcție. Mă refer la anumite încălcări comise când a fost dumnealui în funcția de ministru și viceministru de externe, despre anumite deplasări care erau achitate de PNUD. Și voi cere instituțiilor statului să verifice dacă nu au fost achitate deplasările din două conturi – din banii statului și din banii PNUD. Au fost mai multe deplasări și ei au anumite suspiciuni că a fost dublă finanțare – atât din bugetul de stat cât și din banii PNUD. Voi face o interpelare pentru a verifica dacă este adevărat sau nu. Eu nu aduc învinuiri directe atât timp cât nu am dovezi”, a spus Lilian Carp, în timpul declarațiilor pentru presă la Parlament.

„Dacă totuși se discută despre activitatea Open Dialog în RM, pentru a anexa anumiți politicieni precum că au beneficiat de deplasări de la această fundație, o să mă refer la acest personaj. În perioada în care a fost un simplu prim-ministru, mai mulți consilieri de-ai dumnealui au primit bani de la o fundație germană. Și vreau să întreb, de ce sunt duble standarde? De ce dacă pentru unii sunt achitate anumite deplasări drept persoane fizice acest lucru este considerat imixtiune în politica statului, iar în cazul în care anumiți funcționari sunt direct plătiți cu anumite burse, asta nu este considerată imixtiune în politica statului?”, a mai adăugat Lilian Carp.

Citeste si:  Ateneul şi mileul

Totodată, deputatul a menționat că deși a anunțat că se retrage din politică după expirarea actualului mandat de deputat, se va implica totuși în alegeri, pentru a se asigura că Iurie Leancă nu va câștiga alegerile în circumscripția în care va candida.

„Am spus că nu mă voi mai implica în politică după aceste alegeri, dar promit ferm că în circumscripția în care va participa Iurie Leancă mă voi implica cu toată ardoarea pentru candidatul care să arate cine este acest fariseu politic din RM. Voi ajuta echipa de acolo, echipa de dreapta. Voi da o mână de ajutor ca el să nu mai ajungă în politică, ci după gratii, acolo unde îi este locul”, a punctat Lilian Carp.

Deocamdată Iurie Leancă nu a reacționat la acuzații.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.