Politica

LAZIO – MILAN 1-1// Gattuso, criticat de ministrul de Interne: "E căpos. Și un amator făcea schimbări!" » "Să stea la politica lui!", s-a înfuriat Rino

Loading...

Matteo Salvini, fan rossonero, l-a acuzat pe antrenor că n-a ținut de 1-0 pe Olimpico. ”Cel puțin trei abia se mai țineau pe picioare. Nu-ți trebuie carnet să observi că Borini alerga ca bunică-mea”.

Milan a plecat neînvinsă de pe Olimpico în condițiile gravei crize de efectiv, însă rămâne cu regretul că nu a dat lovitura. Lazio a egalat la ultima fază prin Correa (1-1) și l-a scos din sărite pe vicepremierul Italiei. Doar un membru al Guvernului nu-l atacase pe Gattuso!

E un încăpățânat. Nu-ți trebuie să ai carnet de antrenor să vezi că echipa era obosită. După ce dai gol într-un meci complicat, te închizi în apărare. De ce nu a făcut schimbări, aștepta prelungirile?”, a zis Matteo Salvini, aflat în tribună lângă președintele lazial Claudio Lotito.

„Suso și Cutrone erau morți”

Ministrul de Interne a explicat atacul: „Cel puțin 3 abia se mai țineau pe picioare, din cauza ploii și terenului greu. Bagă în ultimele 10 minute doi sau trei care aleargă. Pune-l pe Castillejo sau pe Laxalt și scoate-l pe Borini, care se plimba ca bunică-mea. I-ați văzut pe contraatac pe Suso și Cutrone? Săracii, erau morți de oboseală! Nu era nevoie de un expert să ia măsuri, și unu care nu prepara paste acasă ar fi schimbat ceva”.

„Ce țară incredibilă!”

Gattuso n-a rămas dator și l-a pus la punct pe fanul din Guvern: „Să stea la politica lui, pentru că am ajuns rău dacă el vorbește de fotbal cu toate problemele țării. Avem o țară incredibilă, măcar eu tac din gură dacă nu înțeleg nimic din politică. A început cu Higuaín, apoi biletele de la derby, și-a făcut un obicei să critice”. 

„Inzaghi a făcut circ toată repriza secundă, iar eu l-am avut lângă mine pe un Lotito foarte nervos. Dar felicit galeria noastră, excepțională, parcă am jucat acasă, a fost o atmosferă frumoasă”Matteo Salvini

„Nu vreau să fiu Gică contra, dar cât echilibru poate aduce Ibrahmovici în vestiar? Problemele Milanului sunt mai mult la mijloc și în apărare. Mi-am făcut cruce văzând defensiva în trei cu Lazio”Matteo Salvini, vicepremier și ministru de Interne italian

Vezi și: Jose Mourinho scoate din minți legendele lui United: „După 3 ani și sute de milioane, el habar nu are care e primul 11”

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.