Lavinia Șandru, de la circ, la Realitatea TV, la TVR. Contract fabulos cu televiziunea publică. Câți bani primește

Loading...

Din luna octombrie, la Televiziunea Română a apărut în grilă o nouă emisiune. Se numeşte „Faţa nevăzută a lumii” şi este prezentată de Lavinia Şandru, fost jurnalist la Realitatea TV. Pe site-ul televiziunii publice sunt foarte puţine informaţii despre această emisiune. Se scrie doar că Lavinia Şandru va intervieva personalităţi din România, pentru a le afla „hobby-urile şi poveştile nedescoperite”. Emisiunea a apărut brusc în grilă, fiind anunţată pe pagina de Facebook a realizatoarei, dezvăluie Libertatea.

Lavinia Şandru nu are un contract direct cu TVR pentru această emisiune. El se derulează prin firma SC Stratcom Media and Film. Este o firmă deţinută de Lavinia Şandru, înfiinţată cu doar trei luni înainte de obţinerea contractului cu TVR.

Lavinia Şandru nu are un contract direct cu TVR pentru această emisiune. El se derulează prin firma SC Stratcom Media and Film. Este o firmă deţinută de Lavinia Şandru, înfiinţată cu doar trei luni înainte de obţinerea contractului cu TVR. TVR plăteşte 24.000 de euro firmei Laviniei Şandru pentru o emisiune de interviuri 2.000 de euro pentru 30 de minute Firma Laviniei Şandru a fost contractată pentru un număr de 12 episoade, difuzate o dată pe săptămână, sâmbăta, de la ora 16.00. SC Stratcom Media and Film se ocupă în totalitate de realizarea acestei emisiuni. Ea este livrată televiziunii publice, care nu face decât să o difuzeze. Un episod costă 2.000 de euro, bani primiţi de firma Laviniei Şandru. Adică un total de 24.000 de euro, fără TVA, pentru trei luni de muncă.

Citeste si:  LOVITURĂ POLITICĂ! Întâlnire SURPRIZĂ pe agenda lui Liviu Dragnea! Șeful PSD chemat la RAPORT

Vezi reacția Laviniei Șandru.

Cine este Lavinia Șandru

Lavinia Șandru este un personaj public cu o carieră ce a pendulat între politică și media. A fost deputat din partea PDL în legislatura 2004-2008, după care a trecut la Partidul Initiativa Națională (PIN) alături de protectorul ei, Cozmin Gușă, unul dintre patronii Realitatea TV. De profesie actriță, Lavinia Șandru a fost, după ieșirea din politică, una dintre vedetele postului Realitatea TV, de unde a fost însă suspedată, la fel precum Rareș Bogdan, în iarna acestui an.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: