La trecutu-ţi mare, care viitor?

Loading...

Am privit toată dimineaţa, în buclă, ca pe o pedeapsă meritată, filmuleţul triumfalist al Guvernului. Filmuleţul aniversar de care atârnă ciorchini de adjective, filmuleţul cu fotograme ciordite, care celebrează o sută de ani, câţi a fost nevoie ca istoria să reverse pe plaiurile noastre binefacerile regimului Dragnea.

Elita politică tratează România ca pe o babă senilă, refuzându-i eternitatea şi urându-i cu voci patetice, de strănepoţei duhnind a PR ieftin, “La mulţi ani”.

Centenarul Marii Uniri ne prinde cu un Parlament în şedinţă solemnă (pe care aleşii l-au onorat chiulind în grup transpartinic), cu răfuieli mărunte drapate în discursuri aniversare, cu Palatul Victoria burduşit de slugi proaste şi hoaţe, cu un Preşedinte fără Proiect de Ţară, care îmbracă idei mici în vorbe mari şi subliniate retoric, un Preşedinte-navetist, căruia i se goleşte funcţia de prerogative, în timp ce crede senin că a fost trimis la Cotroceni să se simtă confortabil, cu suferinţa românilor care se încăpăţânează să mai rămână şi cu dorul de ţară al românilor alungaţi.

Citeste si:  #Teleormanleaks. PAH: Politica românească, de la poșetele lui Udrea la valiza Tel Drum
La trecutu-ţi mare, care viitor? 1

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu