La trecutu-ţi mare, care viitor?

Loading...

Am privit toată dimineaţa, în buclă, ca pe o pedeapsă meritată, filmuleţul triumfalist al Guvernului. Filmuleţul aniversar de care atârnă ciorchini de adjective, filmuleţul cu fotograme ciordite, care celebrează o sută de ani, câţi a fost nevoie ca istoria să reverse pe plaiurile noastre binefacerile regimului Dragnea.

Elita politică tratează România ca pe o babă senilă, refuzându-i eternitatea şi urându-i cu voci patetice, de strănepoţei duhnind a PR ieftin, “La mulţi ani”.

Centenarul Marii Uniri ne prinde cu un Parlament în şedinţă solemnă (pe care aleşii l-au onorat chiulind în grup transpartinic), cu răfuieli mărunte drapate în discursuri aniversare, cu Palatul Victoria burduşit de slugi proaste şi hoaţe, cu un Preşedinte fără Proiect de Ţară, care îmbracă idei mici în vorbe mari şi subliniate retoric, un Preşedinte-navetist, căruia i se goleşte funcţia de prerogative, în timp ce crede senin că a fost trimis la Cotroceni să se simtă confortabil, cu suferinţa românilor care se încăpăţânează să mai rămână şi cu dorul de ţară al românilor alungaţi.

Citeste si:  Iordache, despre protestatarul care l-a apostrofat pe Nicolicea: Ieşiri la limita legii. Vom analiza dacă legile sunt prea uşoare
La trecutu-ţi mare, care viitor? 1

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE