Klaus Iohannis: Necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea – Dăncilă

Loading...

O nouă ieșire în spațiul public a președintelui Iohannis, un nou atac la adresa Executivului. „Guvernul Dragnea Dăncilă este un accident al democrației românești”, a afirmat luni șeful statului, cerând înlocuirea Executivului. Președintele s-a declarat „îngrijorat”,spunând că din cauza guvernării PSD-ALDE, România este nepregătită pentru preluarea președinției Uniunii Europene, scrie evz.ro.

„O mare îngrijorare pe care o am: anul 2019. De la 1 ianuarie, România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, o poziție extrem de importantă, o poziție extrem de onorantă, o poziție extrem de solicitantă pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiți pentru așa aceva. Am spus anterior că vom face rezonabil, numai că între tinp lucrurile au luat-o razna. ne trezim în ceasul al 12-lea total, total nepregătiți și cred că, din păcate, și acum în ultimul moment necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea – Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare, nicio perspectivă de bună implicare în afacerile europene. Aceste lucruri sunt foarte grave”, a declarat președintele Klaus Iohannis la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

Laboratorul ImunoMedica

În replică, președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că „fiecare cu obsesiile lui”. „Președintele face însă deservicii României. Este incalificabil ca un șef de stat să facă astfel de afirmații în legătură cu Guvernul din țara sa”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citeste si:  Firea anunță procese pentru „cei care denigrează companiile municipale”
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?