Politica

Klaus Iohannis: Necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea – Dăncilă

Loading...

O nouă ieșire în spațiul public a președintelui Iohannis, un nou atac la adresa Executivului. „Guvernul Dragnea Dăncilă este un accident al democrației românești”, a afirmat luni șeful statului, cerând înlocuirea Executivului. Președintele s-a declarat „îngrijorat”,spunând că din cauza guvernării PSD-ALDE, România este nepregătită pentru preluarea președinției Uniunii Europene, scrie evz.ro.

„O mare îngrijorare pe care o am: anul 2019. De la 1 ianuarie, România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, o poziție extrem de importantă, o poziție extrem de onorantă, o poziție extrem de solicitantă pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiți pentru așa aceva. Am spus anterior că vom face rezonabil, numai că între tinp lucrurile au luat-o razna. ne trezim în ceasul al 12-lea total, total nepregătiți și cred că, din păcate, și acum în ultimul moment necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea – Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare, nicio perspectivă de bună implicare în afacerile europene. Aceste lucruri sunt foarte grave”, a declarat președintele Klaus Iohannis la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

Laboratorul ImunoMedica

În replică, președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că „fiecare cu obsesiile lui”. „Președintele face însă deservicii României. Este incalificabil ca un șef de stat să facă astfel de afirmații în legătură cu Guvernul din țara sa”, a mai spus Liviu Dragnea.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.