KLAUS IOHANNIS: Era esential sa impiedicam patrunderea pestei porcine in Romania – Politica – Ziarul BURSA

Loading...

„Era esen” title_b=”Klaus Iohannhis (Sursa foto: Twitter)”> m
Klaus Iohannhis (Sursa foto: Twitter)

     
     Preedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj la deschiderea celei de-a XXIII-a ediii a Trgului Internaional INDAGRA, n care subliniaz c era imperativ pentru Romnia s se fi reuit prevenirea pestei porcine africane, exprimndu-i sperana c aceasta va fi o lecie nvat, care va conduce la aciuni i decizii responsabile.
     „Cu toii ne dorim o cretere a performanelor n agricultur, n zootehnie, n industria alimentar. Fermierii i ntreprinztorii din sectorul agricol investesc continuu n creterea competitivitii i adaptarea la exigenele pieei. Tocmai de aceea, ei ateapt o gestiune responsabil, din partea statului, a problemelor sau situaiilor de urgen care in de competena autoritilor naionale. n acest sens, era imperativ pentru Romnia s se fi reuit prevenirea pestei porcine africane, fenomen care s-a extins agresiv i necontrolat. n ciuda precedentelor i a avertismentelor, situaia ne-a gsit nepregtii, nc o dat, n faa celui mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia romneasc n ultimii ani. Sper, pentru viitor, c aceasta va fi o lecie nvat, care va conduce la aciuni i decizii responsabile, astfel nct pagubele s fie evitate iar resursele bugetare s fie alocate nu pentru despgubiri, ci pentru investiii”, se arat n mesajul preedintelui Klaus Iohannis transmis de consilierul prezidenial Cosmin Marinescu.
     El amintete c Romnia va avea responsabilitatea, n perioada urmtoare, de a coordona stabilirea noii Politici Agricole Comune, scrie News.ro.
     „V invit, pe toi cei care cunoatei realitile din agricultur, s v implicai activ n acest proces. Cu toii ne dorim o cretere a performanelor n agricultur, n zootehnie, n industria alimentar. Fermierii i ntreprinztorii din sectorul agricol investesc continuu n creterea competitivitii i adaptarea la exigenele pieei. Tocmai de aceea, ei ateapt o gestiune responsabil, din partea statului, a problemelor sau situaiilor de urgen care in de competena autoritilor naionale”, spune preedintele Iohannis. 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Tudorel Toader: Revenirea la normalitate înseamnă să trecem de la o politică penală represivă la una preventivă
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?