Politica

Klaus Iohannis – Cum prostea poporul in noiembrie 2014 – Video


Pe data de 6 noiembrie Klaus Iohannis a facut o declaratie si promisiune pe facebook care suna cam asa:

În calitate de Președinte al României, primul lucru la care vreau să renunț este imunitatea șefului statului!

 

Pacalicii care au crezut aceasta aberatie ar trebui sa stie ca este imposibil ca un presedinte sau un parlamentar sa stea in functie si sa reprezinte interesele tarii fara imunitate.

Daca Presedintele nu ar avea imunitate, atunci orice parlit de om, care nu are ce face acasa, il poate acuza si da in judecata pentru absolut orice.

Plus uneori Presedintele sau un Parlamentar este nevoie sa faca unele declaratii sau actiuni care este aproape imposibil sa nu deranjeze pe cineva din tara sau grupurile rivale. Daca nu ar avea imunitate atunci aceste persoane ar putea sa-l acuze sau dea in judecata, ceara despagubiri, etc.

Daca acest lucru s-ar intampla, atunci presedintele sau un parlamentar ar trebuie sa stea prin tribunale toata ziua sau chiar sa ajunga la inchisoare, in loc sa aiba grija de interesele tarii care a fost ales sa o conduca.

Iohannis a facut aceasta declaratie pentru ca prostimea sa-l voteze, iar cand a ajuns presedinte a uitat imediat de aceasta declaratie.

Daca prin absurd Klaus ar ridica imunitatea presedintelui asa cum a spus, atunci este primul care ajunge in inchisoare din cauza ilegalitatilor care le-a facuta inainte sa ajunga la conducere. Nu mai spun ca Prima Doamna a Romaniei ar ajunge si ea la inchisoare imediat daca imunitatea presedintelui ar disparea.

Declaratia lui Klaus Iohannis din data de 6 noiembrie 2014.

Comentariile pacalicilor la aceasta declaratie.

Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 1Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 2Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 3Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 4

Toti cei care l-ati sustinut si il sustineti pe Klaus Iohannis nu este prea tarziu sa va treziti, sa vedeti ce fel de om este, ca nu va reprezinta, ca este un mincinos si tradator de tara.

 

Originally posted 2015-11-13 16:52:43.

2 Comments

 1. parca poporul asta e blestemat, m-ai acuzat/insinuat ca am votat cu el, nu am votat cu el, nu ca ceilalti sunt m-ai buni, dar ma saturasem de batalia dintre galbeni si rosii, vroiam stabilitate, a fost pana a venit asta care doreste „guvernul lui”, din pacate avem numai presedinti momaii

  1. Fiecare voteaza cu cine doreste si chiar daca ai votat cu el, este alegerea ta si nu trebuie sa ma deranjeze.
   Poate din dorinta de schimbare in bine, de un viitor mai bun pentru Romania si al Familiei tale, ai ignorat semnalele care arata ca Klaus este un mare HOT.
   Sunt oameni acolo sus, care stiu sa manipuleze spre folosul lor aceasta dorinta a noastra.

   Nu am nimic cu cei care au votat si incal il sustin pe Klaus, ce ma deranjeaza este ca nu pot accepta chiar si pentru o secunda ca acesta poate fi un infractor. Daca nu esti Pro Klaus, atunci automat esti comunist, prost, incult, batran de 90 de ani care trebuia sa mori de mult.

   Este foarte grav ca Ponta a mintit legat de lucrarea de doctorat, dar este foarte normal cand Klaus este dovedit cu acte de inselatorie, trafic de copii si multe altele.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.