Klaus Iohannis – Cum prostea poporul in noiembrie 2014 – Video

Pe data de 6 noiembrie Klaus Iohannis a facut o declaratie si promisiune pe facebook care suna cam asa:

În calitate de Președinte al României, primul lucru la care vreau să renunț este imunitatea șefului statului!
  Pacalicii care au crezut aceasta aberatie ar trebui sa stie ca este imposibil ca un presedinte sau un parlamentar sa stea in functie si sa reprezinte interesele tarii fara imunitate. Daca Presedintele nu ar avea imunitate, atunci orice parlit de om, care nu are ce face acasa, il poate acuza si da in judecata pentru absolut orice. Plus uneori Presedintele sau un Parlamentar este nevoie sa faca unele declaratii sau actiuni care este aproape imposibil sa nu deranjeze pe cineva din tara sau grupurile rivale. Daca nu ar avea imunitate atunci aceste persoane ar putea sa-l acuze sau dea in judecata, ceara despagubiri, etc. Daca acest lucru s-ar intampla, atunci presedintele sau un parlamentar ar trebuie sa stea prin tribunale toata ziua sau chiar sa ajunga la inchisoare, in loc sa aiba grija de interesele tarii care a fost ales sa o conduca.
Citeste si:  Cine sunt oamenii care i-au făcut partid lui Dacian Cioloş. Membrii fondatori vin din avocatură, nu din România Împreună
Iohannis a facut aceasta declaratie pentru ca prostimea sa-l voteze, iar cand a ajuns presedinte a uitat imediat de aceasta declaratie. Daca prin absurd Klaus ar ridica imunitatea presedintelui asa cum a spus, atunci este primul care ajunge in inchisoare din cauza ilegalitatilor care le-a facuta inainte sa ajunga la conducere. Nu mai spun ca Prima Doamna a Romaniei ar ajunge si ea la inchisoare imediat daca imunitatea presedintelui ar disparea. Declaratia lui Klaus Iohannis din data de 6 noiembrie 2014. Comentariile pacalicilor la aceasta declaratie. Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 1Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 2Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 3Klaus Iohannis - Cum prostea poporul in noiembrie 2014 - Video 4 Toti cei care l-ati sustinut si il sustineti pe Klaus Iohannis nu este prea tarziu sa va treziti, sa vedeti ce fel de om este, ca nu va reprezinta, ca este un mincinos si tradator de tara.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

2 Responses to “Klaus Iohannis – Cum prostea poporul in noiembrie 2014 – Video”