Politica

Klaus Iohannis cere iertare Romanilor din Diaspora


Dupa ce ne-a vandut ca pe niste sclavi EuropeiKlaus Iohannis incearca sa isi repare greseala cu un mesaj postat pe facebook pentru Romanii din Diaspora care poate fi interpretat ca isi cere iertare.

Din pacate vorbele nu ne ajuta cu nimic, in special pe cei care traiesc si se chinuie in afara Romaniei. In loc sa posteze mesaje pe facebook. ar trebui sa ne apare interesele atat pe plan national cat si international. Sa simtim ca avem pe cineva care ne reprezinta si ne vrea bine, ca doar pentru asta au iesit atatia romani in strada, au stat la cozi pentru ca acesta sa ajunga presedinte.

Klaus Iohannis cere iertare Romanilor din Diaspora 1

 

Românii din afara granițelor sunt nu doar ambasadorii sufletului românesc şi purtătorii de mesaj ai culturii şi obiceiurilor noastre, ci au demonstrat și spirit antreprenorial prin însuși destinul pe care l-au ales. Ei sunt surse de proiecte şi investiţii, de cercetare sau de schimburi artistice şi culturale. Pe scurt, sunt vectori de dezvoltare şi modernizare pentru ţară. Proiecţia României în lume depinde în mare măsură de prezenţa, vorbele şi acţiunile fiecăruia dintre ei. O Românie puternică se clădeşte prin oameni capabili să genereze prosperitate și nu putem ignora jumătate din România activă, care munceşte peste hotare. Vreau ca astăzi să punem o piatră de temelie la crearea unui nou cadru, în care atenţia faţă de diaspora să devină o prioritate naţională. Acesta va trebui transpus în politici publice, programe și proiecte.

 

Ma intreb cum nu va este rusine sa postati asa ceva, cand in realitate toate deciziile care le-ati luat pana acum sunt impotriva tuturor Romanilor si nu doar a celor din afara.

Ne obligati sa platim taxe absurde chiar daca multi dintre noi nu mai traim in Romania de 10-20 de ani, iar cand ne intoarcem sa-i vizitam pe cei dragi nu stiti cum sa ne furati si a ne trimiteti inapoi, pentru ca banii trimis va ajuta sa va umpleti buzunarile.

Klaus Iohannis cere iertare Romanilor din Diaspora 2

 

Originally posted 2016-02-23 17:40:24.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.