KELEMEN HUNOR: Uniunea Europeana este foarte slaba politic si militar – Politica – Ziarul BURSA

Loading...

Uniunea European” title_b=”Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)”> m
Kelemen Hunor (Sursa foto: Twitter)

     
     Preedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ieri, n cadrul edinei Consiliului Reprezentanilor Unionali (CRU) de la Miercurea Ciuc, c Uniunea European este relativ puternic n domeniul economic, ns este foarte slab din punct de vedere politic i militar.
     „Uniunea European este relativ puternic din punct de vedere economic, este n competiie cu Statele Unite, cu China, cu Rusia. Este ntr-o competiie n care nici o ar, de una singur, nu va putea avea succes. Uniunea European, din punct de vedere politic, este foarte slab. Degeaba este puternic din punct de vedere economic dac nu exist, din punct de vedere militar, dac astzi este n incapacitatea de a lua nite decizii doar pentru c o birocraie crede c tie mai bine ce i trebuie unei comuniti minoritare. Da, este nevoie de o reform, pentru aceast reform este nevoie de reprezentani, aceast reform nu trebuie reprezentat din sal, ci din ring, de pe front. Vrem s protejm tot ce este bine, subveniile agricole, spre exemplu”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit traducerii oficiale.
     Liderul UDMR a spus c, imediat dup aderarea Romniei, ateptrile maghiarilor fa de Uniunea European au fost foarte mari, motiv pentru care i dezamgirile sunt mari, n special n domeniul politicii legate de drepturile minoritilor.
     Potrivit lui Kelemen Hunor, aderarea la structurile europene are avantaje foarte mari i succese n anumite domenii, cum ar fi agricultura, i c de aceea trebuie s se gseasc parteneri, astfel nct problema minoritilor autohtone din Europa s fie meninut n actualitate.
     „Trebuie s participm, s fim i noi cei care modeleaz. . Noi putem produce o schimbare doar dac suntem acolo, putem lupta pentru cineva sau ceva doar dac suntem pe front. i cred c astfel trebuie s privim noi Uniunea European”, a subliniat Kelemen Hunor. 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Esplanada Oancea, subiect de bălăcăreală politică. New entry: Maricel Popa (VIDEO) - Ziar Info Iași
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii