Julianne Moore şi Rosario Dawson îndeamnă electoratul să voteze cu democraţii pentru a combate politica privind imigraţia a Administraţiei Trump – VIDEO

Loading...

Actriţele Julianne Moore şi Rosario Dawson s-au alăturat organizaţiei We Stand United, prin care îndeamnă electoratul să voteze cu democraţii pentru a combate politica privind imigraţia a Administraţiei Trump, scrie Variety, potrivit news.ro.

Într-un videoclip, Dawson susţine că administraţia Trump a încălcat legea internaţională prin reţinerea migranţilor la graniţă, care căutau azil în mod legal. Juliane Moore a adăugat faptul că Administraţia a creat o criză umanitară prin separarea familiilor şi prin închiderea copiilor acestora în cuşti.

Filmul îl prezintă pe Sergio Cordova, un lider voluntar al Team Brownsville, precum şi pe o imigrantă însărcinată, care spune că a mers pe jos din oraş în oraş până când a fost prinsă de autorităţi. Un alt refugiat a explicat că împreună cu familia au părăsit Honduras din cauza găştilor de cartier şi a suferinţei provocate de acestea.

„Administraţia vorbeşte despre cum avem nevoie să ţinem oamenii departe, dar dacă nu ne va mai păsa de oameni şi de umanitate, atunci răul deja a câştigat”, spune Cordova. „Oamenii devin din ce în ce mai răi”.

Citeste si:  Rebela Ducesă Meghan a sfidat din nou protocolul regal: petrecere extravagantă cu vedete. Cât a costat evenimentul

Citește și: Mai multe schițe realizate de Michael Jackson vor fi scoase la licitație

Moore îi îndeamnă pe americani, înaintea alegerilor, să voteze cu democraţii pe 6 noiembrie pentru a pune capăt crizei umanitare de la graniţă.

We Stand United reprezintă un colectiv de artişti şi militanţi care promovează drepturile cetăţenilor şi o mişcare progresivă şi evoluţia socială, de mediu şi economică în SUA.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna