Iurie Chirinciuc revine în politica mare. Fostul ministru vrea să candideze

Loading...

Fostul ministru la Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc – condamnat într-un dosar de corupție – revine în politica mare. El anunță că și-a înregistrat grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în vederea participării sale la scrutinul din 24 februarie 2019. Acesta își propune să candideze pe circumscripția uninominală nr. 15 din Călărași.

„Această circumscripție are 65522 de cetățeni cu drept de vot. Pe absoluta majoritate dintre ei îi cunosc. Pot spune chiar că-mi sunt prieteni de-o viață. Împreună cu ei am elaborat proiecte în vederea edificării unei noi infrastructuri a localităților, eu fiind ministru al transporturilor și infrastructurii drumurilor”, scrie Chirinciuc.

În august, 2017, Judecătoria Chișinău l-a condamnat la un an și patru luni închisoare cu suspendare și o amendă de 15 mii de lei pe fostul ministru liberal al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, acuzat de trafic de influență și abuz în serviciu. Procurorii au explicat atunci viteză dosarului prin faptul că inculpatul ar fi semnat un acord de recunoaștere a vinovăției.  

Citeste si:  DAN BARNA: Legea offshore, o miza majora pentru stat - Politica - Ziarul BURSA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos