Ionuț Simionca a votat ”pentru păstrarea valorilor tradiționale”: ”Nu este vorba de politică”

Loading...

Deputatul Ionuț Simionca, vicepreședinte PMP, spune că votul său la referendumul pentru revizuirea Constituției ”nu este îndreptat împotriva nimănui”.

”DA! Am votat pentru păstrarea valorilor tradiționale, pentru o familie întemeiată pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, așa cum este familia în care m-am născut și am crescut. Votul meu pentru familia tradițională nu este îndreptat împotriva nimănui. România va rămâne și de azi înainte o ţară în care se promovează toleranţa faţă de minorităţile de orice fel”, a postat pe pagina sa de Facebook parlamentarul bistrițean.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud a adăugat: ”Vă îndemn să mergeți la vot și să vă exprimați opiniile, oricare ar fi acestea. E una din puținele situații în care la vot nu este vorba de politică, ci este vorba de valori! Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Ionuț Simionca a votat ”pentru păstrarea valorilor tradiționale”: ”Nu este vorba de politică” 1 Ionuț Simionca a votat ”pentru păstrarea valorilor tradiționale”: ”Nu este vorba de politică” 2

Întrebarea la care sunt chemaţi să răspundă alegătorii, în 6 și 7 octombrie, este: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, decizia Legislativului vizând revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Citeste si:  Ryanair își schimbă iar politica bagajelor de mână. Măsura intră în vigoare azi

Foto: Facebook Ionuț Simionca

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.

Eugen Gheorghe

Ultimele postari ale lui Eugen Gheorghe (vezi toate)

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !