Iohannis vrea ca PSD să reia de la zero dezbaterea pe legile Justiţiei în Parlament. „Vreau înţelegere politică între partide“

Loading...

”Este evident că legile justiţiei în forma în care sunt ele valabile astăzi trebuie regândite şi trebuie modernizate, îmbunătăţite. Este clar că aici cel puţin obiectivul meu este să ajungem să avem legile corectate şi să garantăm independenţa justiţiei. Pentru asta e cu siguranţă nevoie de mai multe lucruri. În primul rând, e nevoie de reluarea ciclului legislativ, dar nu oricum. E nevoie de o legiferare responsabilă, transparentă, care duce la modernizarea reală a legislaţiei în materie”, a declarat preşedintele Iohannis.

Şeful statului a spus că, pentru acest lucru, e nevoie de discuţii, de transparenţă, de discuţii cu CSM, dar nu ca până acum când avizele au fost constant ignorate.


Întrebat dacă vrea un pact pe Justiţie cu PSD, Klaus Iohannis a spus: „Eu nu vreau niciun pact cu PSD. S-a înţeles greşit. Eu îmi doresc să fiu văzut ca un mediator. Vreau înţelegere politică între partide“

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  SURSE: DOUĂ ședințe CExN ale PSD într-un interval scurt – una politică, cealaltă pentru remaniere
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.