Iohannis, sigur de un nou mandat la Cotroceni. Chirieac, ipoteză-cheie

Loading...

Potrivit surselor politice Antena 3, Klaus Iohannis nu se teme de contracandidații la alegerile prezidențiale din 2019, având în vedere că se poziționează bine în sondaje și nu vede un alt ales al poporului pentru funcția de președinte. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informația apărută.

”Știți ce se întâmplă? Este esențial ca domnia sa să se creadă în continuare candidat la președinție pentru a se putea continua drumul început pentru domnul Dacian Cioloș. Domnul președinte Iohannis este în mod deliberat, programatic, împins în afara jocului politic prin toate atitudinile pe care le are. Odată cu eliminarea sa, și-a făcut loc în mod semnificativ domnul Dacian Cioloș. Câtă vreme președintele Iohannis crede că e primul în sondaje și că îl iubește lumea, acest plan care privește elimnarea sa, poate fi continuat. Gândiți-vă că domnul Iohannis ar remarca deodată, brusc, că de fapt este locul 5 în sondaje. În momentul acela și-ar schimba atitudinea, ar încerca să facă ceva, ar veni cu un alt mesaj, ar cere scuze pentru continuarea războiului româno-român. Lucrul acesta l-ar împiedica mult pe domnul Dacian Cioloș și revoluția pe care o are.  Informația pe care o dați dumneavoastră este fix în această idee. Președintele Iohannis trebuie ținut cât mai mult timp în ideea că este fără probleme președinte și anul viitor.”, a afirmat Bogdan Chirieac, în emisiunea ”News Magazine”, de la Antena 3.

Citeste si:  Anunțul care aruncă în aer scena politică. A apărut înlocuitorul pentru Viorica Dăncilă. Cine e gata să îi ia locul

‘Cineva îi dă această siguranță’

 

Întrebat dacă îi dă cineva această siguranță lui Klaus Iohannis având în vedere că pare convins că va avea un nou mandat de președinte după alegerile din 2019, analistul politic este de părere că într-adevăr îi poate oferi cineva această siguranță.

Pare foarte sigur. Probabil că este și firea dânsului, moralul pe care îl are, educația, cultura. Eu cred că da, că îi dă cineva această siguranță, fiindcă eliminarea sa de pe scena politică nu se face de la sine. Gândiți-vă la Klaus Iohannis, în ianuarie 2015, la CSM, unde a vorbit precum Bush, Bill Clinton, Obama. Era libertate, independență, prosperitate. După aceea s-a dus în discursul lui Traian Băsescu, în perioada cea mai crâncenă.”, a răspuns Bogdan Chirieac.

Referitor la întrebarea dacă ar veni siguranța din partea serviciilor secrete, analistul politic consideră că nu sunt implicate serviciile secrete în acest lucru. ”Nu cred că serviciile secrete sunt implicate pentru că serviciile secrete ar trebui să fie mai degrabă alături de Klaus Iohannis.”

Citeste si:  Andreea Bănica va prezenta o nouă emisiune la TVR

Vezi și: Iohannis, nou conflict cu Guvernul. Chirieac: Situație dezastruoasă

Chirieac, detaliu-cheie despre mișcarea lui Iohannis de la restaurant

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’