Politica

Iohannis, despre amnistie şi graţiere: Fac apel la politicienii lucizi din PSD să oprească această ordonanţă. Ar declanşa o criză politică fără precedent

Loading...

„Graţierea şi amnistia au fost deja tema unei OUG dacă vă amintiţi şi a dus la manifestări foarte ample din partea românilor care nu îşi doresc aşa ceva. OUG 13  a fost atunci retrasă. Există în continuare semnale că în PSD nu s-a abandonat această idee. Chiar unii politicieni din PSD vehiculează această idee în spaţiul public. O astfel de OUG care vizează amnistia şi graţierea ar fi o catastrofă pentru România, ar declanşa o criză politică fără precedent. În această situaţie, fac apel la politicienii din PSD care sunt lucizi, ca o astfel de ordonanţă să iasă din discuţie să nu fie aprobată de Guvern”, a declarat Klaus Iohannis la evenimentul de promulgare a legii pentru construirea Autostrăzii Moldovei. 

Preşedintele Klaus Iohannis a organizat, joi, la Palatul Cotroceni, o şedinţă solemnă în care a promulgat legea de construire a autostrăzii Moldovei A8. Acesta a declarat că „acest drum rapid va realiza unirea reală” dintre Moldova şi Transilvania şi a ţinut să avertizeze Guvernul că o tergiversare sau o neîndeplinire a proiectului va reprezenta o încălcare a legii.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.