Ioan Burculeţ, previziuni sumbre despre ce se va întâmpla în politică

Loading...

Astrologul Ioan Burculeţ a prevăzut numeroase arestări neaşteptate în această lună, inclusiv cele ale Elenei Udrea şi Alinei Bica. De altfel, despre cele două femei care acum sunt reţinute în Costa Rica, Ioan Burucleţ spune că vor fi aduse în ţară până la finalul anului.

”Destinul va veni şi va dărâma tot din temelii, mă refer nu la cutremur, deși va fi şi el până la final de an…Fac referire la situaţia politică”, a declarat Ioan Burculeţ.

Astrologul Ioan Burculeţ prevede moartea a doi lideri de la noi

De altfel, într-un articol de pe blogul lui, în care vorbea despre previziunile pentru anul 2018 şi începutul anului viitor, astrologul scria despre schimbarea clasei politice până la finalul acestui an.

”Suflul unei explozii care va lovi pavelele şi va fi resimţită în toată ţara veche, cea a olarului (n.r. România), va ridica lumea adormită în picioare şi se va reinstaura liniştea. O femeie va fi prinsă când va fi gata de fugă şi un bărbat care se va omorî, după ce un om asemănător lui la caracter şi care a lovit lumea asuprită, va fi îngropat la un cimitir renumit. Doi mari lideri de aici, ţara olarilor, care au dus “robii” în pierire vor fi înmormântaţi. Înainte de a fugi, el ca un câine atacat va privi înapoi, însă nu va mai avea scăpare şi se va înţepa cu propriul ac”, a scris Ioan Burculeţ pe blogul său.

Citeste si:  Tariceanu: Augustin Lazar minte ca sa isi scape pielea - Politica - Ziarul BURSA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Atmosferă de Oscar la premiera serialului "Vlad". Când va fi difuzat