Ioan Burculeţ, previziuni sumbre despre ce se va întâmpla în politică

Loading...

Astrologul Ioan Burculeţ a prevăzut numeroase arestări neaşteptate în această lună, inclusiv cele ale Elenei Udrea şi Alinei Bica. De altfel, despre cele două femei care acum sunt reţinute în Costa Rica, Ioan Burucleţ spune că vor fi aduse în ţară până la finalul anului.

”Destinul va veni şi va dărâma tot din temelii, mă refer nu la cutremur, deși va fi şi el până la final de an…Fac referire la situaţia politică”, a declarat Ioan Burculeţ.

Astrologul Ioan Burculeţ prevede moartea a doi lideri de la noi

De altfel, într-un articol de pe blogul lui, în care vorbea despre previziunile pentru anul 2018 şi începutul anului viitor, astrologul scria despre schimbarea clasei politice până la finalul acestui an.

”Suflul unei explozii care va lovi pavelele şi va fi resimţită în toată ţara veche, cea a olarului (n.r. România), va ridica lumea adormită în picioare şi se va reinstaura liniştea. O femeie va fi prinsă când va fi gata de fugă şi un bărbat care se va omorî, după ce un om asemănător lui la caracter şi care a lovit lumea asuprită, va fi îngropat la un cimitir renumit. Doi mari lideri de aici, ţara olarilor, care au dus “robii” în pierire vor fi înmormântaţi. Înainte de a fugi, el ca un câine atacat va privi înapoi, însă nu va mai avea scăpare şi se va înţepa cu propriul ac”, a scris Ioan Burculeţ pe blogul său.

Citeste si:  VIDEO Iohannis, la recepția cu prilejul Zilei Naționale a României: Guvernanții și întreaga clasă politică trebuie să se ridice la înălțimea responsabilității istorice
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?