Ioan Burculeţ, astrolog, previziunea care cutremură scena politică: Spun cu responsabilitate morală

Loading...

Ioan Burculeţ, specialist în astrologie, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, anunță schimbări importante la final de an, atât în plan politic, cât și în plan financiar. 

„Până la finalul lui 2018, o să vedeți că, în România, lucrurile iau o altă turnură, în sensul în care va fi o schimbare radicală, începând cu scena politică”, a declarat, pentru DC News, Ioan Burculeț. „În România, evenimentele majore au avut loc la final de an, mai ales de la jumătatea lunii octombrie, pentru că de atunci începe anul astrologic. Revoluția a avut loc în decembrie, cele mai importante proteste au fost organizate tot în decembrie”, a explicat acesta.

Ioan Burculeț a precizat că, în octombrie 2018 – mai 2019, au fost și vor fi momente importante. „Deprecierea monedei naționale a început să ia amploare din octombrie anul trecut. Blocajul la care asistăm în prezent s-a manifestat gradual tot de anul trecut. Aduceți-vă aminte și câte evenimente au fost de Crăciun, chiar și de Paște. Ne-am dus într-o direcție de blocaj, indiferent de factorii circumstanțiali din jur. Acum intrăm într-o nouă etapă”, a afirmat astrologul.

Citeste si:  România altfel – alegerile pentru Parlamentul European. Articol scris cu Dacian Cioloș - Dilema Veche

Se rupe coaliția de guvernare?

Până la final de an, vor fi schimbări majore, dar și în primul trimestru al anului 2019, susține Ioan Burculeț. „Poate fi o răsturnare de situație în ceea ce privește latura politică. Ați observat că multe din scandalurile care se produc în politică au început să se evidențieze mai mult de săptămâna trecută, de joi? De atunci, s-au accentuat nuanțele de agresivitate, declarațiile. Ca și mod de manifestare, a avut legătură și cu Luna Plină, dar mai puțin, nu ca în cazul cutremurului din weekend. O să vedeți că România va trece printr-o schimbare. Nu ar fi de mirare dacă se dizolvă Guvernul, dacă o să iasă de la guvernare Călin Popescu-Tăriceanu. Pe lângă schimbările din sfera politicului, vor fi și în sfera financiară. Schimbările vor avea loc până la sfârșitul anului, cel târziu până la finalul lunii ianuarie 2019. Vă spun cu responsabilitate morală”, a declarat, pentru DC News, astrologul. În acest context, a făcut referire și la pasărea Phoenix, un simbol al renașterii.

Citeste si:  Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică

Totodată, cu privire la România, prin esența ei astrologică, a spus că este o țară binecuvântată. „Avem ceva deosebit. Însă ascendentul își pune amprenta asupra românilor. Un pas înainte și zece pași înapoi”, a mai spus acesta. 

 

Vezi și: Ioan Burculeț, astrologul care a prezis cutremurul din România, interviu. Elementul cheie la care niciun român nu s-ar fi gândit

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii