Politica

Imagini de la întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Recep Erdogan

Loading...

 

În cadrul vizitei în Turcia, Dăncilă s-a întâlnit cu Levent Gok, președintele în exercițiul al Marii Adunări Naționale a Turciei. În cadrul întrevederii, „a fost analizată evoluția cooperării pe temele de interes comun de pe agenda bilaterală și perspectivele de consolidare ale parteneriatului strategic, cu accent asupra relațiilor economice și asupra cooperării în materie de securitate, pilonii principali ai Parteneriatului strategic dintre România și Turcia. Cei doi interlocutori au analizat evoluția provocărilor de securitate în regiunea Mării Negre și acțiunile comune desfășurate pentru asigurarea securității și stabilității în zonă, precum și perspectivele de acțiune pe viitor”, transmite Guvernul României, într-un comunicat.

Imagini de la întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Recep Erdogan 1

Tot luni, premierul Viorică Dăncilă a avut o întâlnire cu Recep Tayyip Erdogan și a participat la un dineu oferit în onoarea sa de președintele turc.

Dăncilă va avea, în zilele umătoare, și întâlniri cu înalţi oficiali din Emiratele Arabe Unite şi Kuweit.

„Vreau să subliniez că voi participa la Forumul oamenilor de afaceri din România şi Kuweit”, a mai spus Dăncilă.


CITEȘTE ȘI: 

Copilul care și-a ucis bunica, refuzat la a treia şcoală. Părinţii nu-l vor în clasă şi acuză nereguli ale Inspectoratului Şcolar: „Nu discriminăm, dar e periculos”

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.