Ilan Laufer: România va face o treabă extraordinară, deşi se încearcă sabotarea Guvernului

Loading...

Ilan Laufer, fost ministru pentru IMM-uri, spune că România este foarte bine pregătită şi va face „o treabă nu bună, ci extraordinară” la preluarea preşedinţiei rotative a Consiliului UE, în ciuda faptului că „s-a încercat şi se încearcă sabotarea guvernului României atât din ţară cât şi din străinatate”.

170629_AUDIERI_GUVERN_TUDOSE_03_ilan laufer INQUAM_Photos_Octav_Ganea

FOTO: INQUAM PHOTOS – Octav Ganea

„România a preluat președinția rotativă a consiliului UE, cu siguranță cel mai important moment în ceea ce privește atât politica externă și internă a României, cât și cea economică, de după aderarea la NATO și UE. Cred că România este foarte bine pregătită și va face o treabă nu bună, ci extraordinară, în ciuda faptului că s-a încercat și se încearcă sabotarea guvernului României atât din țară cât și din străinatate prin toate mijloacele de care dispun și acestea nu sunt puține deloc, este un asalt fără precedent asupra guvernului României și al Președintelui PSD Liviu Dragnea. Nu am văzut ca presa internațională sau politicieni străini (de altfel foarte preocupați de Președintele PSD-ului) să condamne până și modul în care Președintele Iohannis calcă în picioare constituția și legile țării, sau existența protocoalelor secrete care au dus la călcarea în picioare ale drepturilor omului în România și implicit ale cetățenilor români, cetățeni europeni fără drepturile omului garantate în țara lor. În toți acești ani companiile cu capital românesc și oamenii de afaceri din România au devenit ținte și apoi victimele acestui “stat paralel” odios care a făcut posibile toate abuzurile incomensurabile din România.

Citeste si:  László Tőkés, mesaj incendiar pentru România:

Revenind la președinția comisiei UE, Guvernul este foarte bine pregătit pentru această responsabilitate și oportunitate!”, scrie Ilan Laufer.

El enumeră oportunităţile pe care le are România, şu anume atragerea fondurilor europene şi o poziție mai bună pentru negocierile următorului exercițiu financiar.

O prioritate uriașă a României din punct de vedere economic și politic este aderarea la spatiul Schengen, care nu mai poate fi amânată, scrie fostul ministru.

„O altă prioritate pentru economia românească este finalizarea autostrăzii care leagă Constanța de vestul țării, iar acum avem și legea PPP care va aduce un aport simțitor pentru proiectele de infrastructură mare.

Guvernul României va face o treabă extraordinară în perioada în care deținem președinția rotativă a consiliului UE, asta îi sperie cel mai mult pe cei care atacă neîncetat guvernul României și PSD”, adaugă Laufer.

Etichete: guvern , ilan laufer , consiliul UE , presedintie rotativa
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?