Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos

Loading...

Sfârşitul anului şi primele zile din 2019 pot fi una dintre cele mai întunecate perioade ale României din ultimele decenii, trăim sub o putere care nu mai are nimic sfânt, exact ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, este avertismentul renumitului astrolog Cristina Demetrescu. 

Viorica Dăncilă, omul momentului, în contextul în care guvernul condus de ea va prelua, în câteva zile, preşedinţia rotativă a Uniunii Europene, nu are parte de o predicţie astrală favortabilă.

„Are un început de an dezastruos, ea are acel Saturn căzut de mult, ceea ce înseamnă că este păstrată în această postură  împotriva firi, la fel ca şi Carmen Dan. Maleficul este pe calea comunicării, la fel ca la Victor Ponta. Are o karma negativă, planetele le are pe casa casei, practic vorbim despre un om care n-ar avea ce căuta în poltiică”, a afirmat Cristina Demetrescu. Astrologul a mai precizat că săptămâna 29 decembrie – 6 ianuarie este critică pentru Viorica Dăncilă.

Şi pentru Liviu Dragnea, 2019 este un an extrem de dificil. „Are destin pe zodia Leu şi s-a înconjurat de o armată care-i duce la îndeoplinire ambiţiile pe care şi le urmează cu orice preţ, „până la capăt”, cum îi place să spună. (…) Nu vorbim chiar de dictatură, nu mai e posibil aşa ceva, dar cred că 25 decembrie 1989, când a fost executat Ceauşescu, a fost o zi foarte neagră pentru Liviu Dragnea. De la Revoluţie încoace Liviu Dragnea a luat-o pe un drum, ca om în relaţia cu Dumnezeu, acolo nu ştiu dacă există ceva. (…) Dincolo de obsesia cu justiţia, luna neagră îi pică pe casa închisorii, a doua obsesie sunt banii, marele benefic pe harta dumnealui e pe casa banilor, ceea ce însemnă că ar vrea bani”, a afirmat Cristina Demetrescu.

Citeste si:  Sondaj. Cum stau partidele după războiul politic. Șansele politicienilor la prezidențiale

Noul an nu va fi uşor sau lipsit de provocări nici pentru Klaus Iohannis. „Saturn în Vărsător însemnă să faci politică din ajutor. E un Geamăn, iar Saturn pe Carpricorn înseamnă schimbare la 180 de grade. Este totuşi un om norocos, cu destin pe casa străinătăţii, ceea ce înseanmă că face o figură mai bună în afara ţării. (…) O cumpănă este 12-13 februarie, cred că dacă ar face o schimbare de comunicare ar câştiga foarte mult”, a mai spus astrologul.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet