HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu

Loading...

HOROSCOP CHINEZESC 2019. Astrologul Marian Golea a vorbit în emisiunea Dar și Har despre horoscopul chinezesc pentru anul 2019.

HOROSCOP CHINEZESC 2019. 2019 va fi anul Mistrețului de Pământ.

”Acest Mistreț îi va influența în mod negativ pe oamenii din politică. Dacă avem un Mistreț în politică, acesta va deveni foarte răspunzător. Mai ales noi că avem, este vorba despre domnul președinte Klaus Iohannis. Va sări într-un conflict. Câine este domnul Tăriceanu. În luna ianuarie, dânsul nu are o lună foarte favorabilă”, a zis Marian Golea la Antena 3.

”Dar un Câine va fi foarte bun de dus pe președinție, un iepure, un Tigru, dar Tigrul va fi devorat. Tigru este domnul Liviu Dragnea. Va fi un an de o diplomație prost înțeleasă. Nu m-ar mira să se rupă și niște alianțe politice care păreau destul de puternice. Vor apărea trădări când nu te aștepți”, a mai pus Marian Golea.

”Va fi un an mult mai dificil, bazat pe răzbunări. 2019 este un an de comunicare relativ bun. Va începe furtunos. Sfârșitul va fi total diferit de început. Vor dispărea diverse persoane din politică, pur și simplu din răzbunare. Va fi un an impulsiv care nu va ține seama de diplomație. Noi ne așteptăm și la unele conflicte, în lume”, a adăugat astrologul.

Citeste si:  PRU Gorj a retras sprijinul politic mai multor aleși locali - Impact In Gorj

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.