Guvernul bagă (iar) mâna în pușculița companiilor energetice. “O politică mioapă extrem de păguboasă“

Loading...

După Nuclearelectrica și Romgaz, Ministerul Economiei cere așadar bani în plus și de la Transgaz, companie angrenată în construcția conductei BRUA, dar cu un rol cheie și în transportul gazelor ce ar urma să fie extrase din Marea Neagră. 
La RFI, Radu Dudău, de la Energy Policy Group, vorbește despre o politică mioapă, pe termen scurt a guvernului României și atrage atenția că executivul periclitează în mod direct viabilitatea companiilor energetice, prin ciuntirea investițiilor. 
În ultimă instanță, tot consumatorul final va plăti “factura”,  după cum explică Radu Dudău: 

Cert este că pentru companiile controlate sau deținute de statul român această politică este extrem de păguboasă pentru că acestea sunt în mod repetat puse în imposibilitatea de a-și realize planurile de investiții. (…) Sunt costuri care sunt acoperite tot de compania publică. Ele se reflect în ultimă instnață în tarife, în ceea ce consumatorul final plătește, în factură. (…) Această politică economic mioapă care vede doar pe termen extreme de scurt pune în pericol viabilitatea companiilor și capacitatea lor de a realize proiecte extrem de necesare. 

Ascultă AICI interviul integral cu Radu Dudău: 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  7. Home page
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express