Guvern ALDE-PNL, puciștii din PSD și UDMR. Chirieac: ”Se vor întâmpla lucruri”

Loading...

Posibila ieșire din alianța de guvernare a partidului lui Călin Popescu Tăriceanu generează discuții intense în lumea politică. Analistul Bogdan Chirieac a explicat, pe scurt, cam ce ar însemna acest lucru.

Va ieși sau nu ALDE de la guvernare prin părăsirea alianței cu PSD? Va ajunge Călin Popescu Tăriceanu prim ministru al unui guvern de dreapta? Sunt întrebările momentului, în urma zvonurilor de presă. Un răspuns a venit de la analistul politic Bogdan Chirieac:

”Numai domnul Tăriceanu știe. Dacă merge pe această idee vehiculată intens în ultima vreme: funcția de prim-ministru și o alianță ALDE-PNL plus puciștii din PSD și UDMR-ul este, desigur, opțiunea dânsului. Rezultă că PSD, care a câștigat cinstit alegerile în 2016, trece în opoziție și eu cred că se vor întâmpla lucruri până la alegerile prezidențiale de anul viitor. Eu sper să fie doar un zvon de presă, o speculație și domnul Tăriceanu să meargă în această coaliție mai departe. Dacă ai început într-o coaliție de guvernare, atunci termină cu ea. Când se rupe coaliția se fac alte formule de guvernare ș.a.m.d.” a spus analistul politic, duminică, la România Tv.

Citeste si:  SURSE Spirite ÎNCINSE în PSD - Liviu Dragnea vrea două ședințe CEx: una politică, alta privind remanierile

”Pe de altă parte, acel guvern, în acea formulă ALDE-PNL-UDMR și puciștii, va fi o struțo-cămilă. Vedeți că actualul guvern nu e prea coerent, vă dați seama când o să fie PNL-ul cu toată zgura adunată pe partea lui Ludovic Orban, UDMR-ul foarte coerent care știe întotdeauna ce vrea și care va spune ‘vrem 4 ministere, altfel nu intrăm la guvernare’ și cu restul mai vedem… Cu salariile și pensiile duse la limita de sus a bugetului – fără o creștere economică de 3% anul viitor nu le poți achita – nu e deloc simplu să preiei nava asta numită Guvern”, a încheiat analiza Bogdan Chirieac.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube