Guvern ALDE-PNL, puciștii din PSD și UDMR. Chirieac: ”Se vor întâmpla lucruri”

Loading...

Posibila ieșire din alianța de guvernare a partidului lui Călin Popescu Tăriceanu generează discuții intense în lumea politică. Analistul Bogdan Chirieac a explicat, pe scurt, cam ce ar însemna acest lucru.

Va ieși sau nu ALDE de la guvernare prin părăsirea alianței cu PSD? Va ajunge Călin Popescu Tăriceanu prim ministru al unui guvern de dreapta? Sunt întrebările momentului, în urma zvonurilor de presă. Un răspuns a venit de la analistul politic Bogdan Chirieac:

”Numai domnul Tăriceanu știe. Dacă merge pe această idee vehiculată intens în ultima vreme: funcția de prim-ministru și o alianță ALDE-PNL plus puciștii din PSD și UDMR-ul este, desigur, opțiunea dânsului. Rezultă că PSD, care a câștigat cinstit alegerile în 2016, trece în opoziție și eu cred că se vor întâmpla lucruri până la alegerile prezidențiale de anul viitor. Eu sper să fie doar un zvon de presă, o speculație și domnul Tăriceanu să meargă în această coaliție mai departe. Dacă ai început într-o coaliție de guvernare, atunci termină cu ea. Când se rupe coaliția se fac alte formule de guvernare ș.a.m.d.” a spus analistul politic, duminică, la România Tv.

Citeste si:  Cum sărbătoresc Thanksgiving vedetele din America

”Pe de altă parte, acel guvern, în acea formulă ALDE-PNL-UDMR și puciștii, va fi o struțo-cămilă. Vedeți că actualul guvern nu e prea coerent, vă dați seama când o să fie PNL-ul cu toată zgura adunată pe partea lui Ludovic Orban, UDMR-ul foarte coerent care știe întotdeauna ce vrea și care va spune ‘vrem 4 ministere, altfel nu intrăm la guvernare’ și cu restul mai vedem… Cu salariile și pensiile duse la limita de sus a bugetului – fără o creștere economică de 3% anul viitor nu le poți achita – nu e deloc simplu să preiei nava asta numită Guvern”, a încheiat analiza Bogdan Chirieac.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu