Greu din PSD INTERCEPTAT ŞI DE RUŞI, ŞI DE AMERICANI. Înregistrări explozive în care apar Dragnea şi un ÎNALT OFICIAL AL SUA

Loading...

Cei doi ar fi petrecut până la 2:00 la restaurantul hotelului Peștera, care aparține unui fost parlamentar PSD.

„Am stat, am mâncat, am băut, am stat până la 2 noaptea”, precizează Țuțuianu în înregistrare.

Greu din PSD INTERCEPTAT ŞI DE RUŞI, ŞI DE AMERICANI. Înregistrări explozive în care apar Dragnea şi un ÎNALT OFICIAL AL SUA 1

„A doua chestiune: A fost foarte deranjat de venirea lui Hans Klemm la Târgoviște, deși eu am fost corect cu el. Cu o lună înainte i-am spus: Uite, m-am dus cu Klemm la vreo trei aplicații de-astea militare și am avut și două întâlniri la Parlament… la Ministerul Apărării. Eu nu m-am dus vreodată la vreo ambasadă.

Cine a vrut să vorbească cu mine i-am chemat la Ministerul Apărării. Cu americanii m-am văzut mai des că cu semnătura mea s-au cumpărat rachetele Patriot și în ziua când am plecat de la minister primisem aprobarea Congresului American pentru rachetele HIMARS.

Astea sunt contracte Guvern la Guvern, le-am semnat fără să-mi fac o mie de socoteli. I-am spus că-l chem pe Klemm. I-am propus următoarea chestiune. I-am zis atunci Liviule…, într-o discuție, eu în general vorbeam cu domnul președinte, dar eram amândoi la o cafea.

Citeste si:  Se cere REVOCAREA lui Tudorel Toader:

I-am zis: măi, ca să îmbunătățim relațiile cu partenerii ăștia occidentali importanți, cred că e bine ca fiecare să încercăm să-i luăm la discuții, să-i ducem prin județe, mai dăm o masă, mai cântăm o horă, mai facem un foc de tabără prin apropiere”. Zic Eu, uite, îl chem pe Klemm la Târgoviște. L-am chemat pe Klemm la Târgoviște. Ați văzut că am avut o întâlnire cu primarii, ne-am dus la masă.

– V-a sunat înainte… – Ă? – V-a sunat înainte, seara… – Nu, dimineața m-a sunat…Klemm…. – V-a sunat el să nu-l mai primiți, că dăduse o declarație. – Nu puteam să fac așa ceva. Adică nu puteam să-i spun Băi, nu mai vii că ai dat tu o declarație”, a precizat Țuțuianu.

„L-am dus la masă la prânz, am discutat despre incompatibilități. Faptul că a vorbit cu niște primari care i-au spus niște lucruri i-a schimbat un pic din atitudine. Știți ce am constatat? Că mai rău erau consilierii de la Ambasadă decât Klemm. Ăia…Fără discuții. (NEINTELIGIBIL)

Citeste si:  "Oameni noi în politică?" Firma unui lider al lui Cioloş, contract bănos cu un CJ al PSD

Citește mai departe … Greu din PSD INTERCEPTAT ŞI DE RUŞI, ŞI DE AMERICANI. Înregistrări explozive în care apar Dragnea şi un ÎNALT OFICIAL AL SUA 3 Greu din PSD INTERCEPTAT ŞI DE RUŞI, ŞI DE AMERICANI. Înregistrări explozive în care apar Dragnea şi un ÎNALT OFICIAL AL SUA 4
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.