Gigi Becali revine în politică: "Vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu"

Loading...

  • Handbal feminin, EHF Cup: Craiova – Nykobing (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1)

  • Tenis: Turneele WTA Shenzhen (30.12 – 05.01), WTA Brisbane (31.12 – 6.01) și WTA Auckland (31.12 – 6.01) se văd pe canalele Digi Sport

Gigi Becali are un plan important pentru 2019. Deși, ca în fiecare început de an, a anunțat că nu mai vrea să iasă în fața, omul de afaceri a dezvăluit că vizează o revenire în forță în viața politică! Și nu singur. Finanțatorul de la FCSB vrea să facă echipă cu fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Fost deputat și europarlamentar, Gigi Becali a fost președintele partidului Noua Generație, unul care nu a avut însă prea mare succes. Finanțatorul de la FCSB vrea acum să revină în politică. Surprizător este însă faptul că Gigi Becali vrea să se alieze cu Traian Băsescu, cel pe care l-a atacat în nenumărate rânduri în trecut.

„M-am întâlnit cu președintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic. I-am zis că vreau să mă întâlnesc și cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de dreapta din opoziție. Am uitat tot răul, gata. Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la Cotroceni. A fost o onoare pentru mine” a comentat Becali la Realitatea TV.

Citeste si:  Partide mici, ambiții mari. Nou intrații în hora politică aspiră să joace la nivel înalt

Gigi Becali a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012 şi a făcut parte din Parlamentul României între 2012 şi 2013, anul în care a fost condamnat la închisoare.

Conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu la Poiana Brașov

Ca în fiecare an, Gigi Becali a mers la Poiana Braşov pentru a petrece Revelionul. Într-unul dintre restaurante, el a intrat într-un conflict cu Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu. Întrebat de la ce a plecat totul, Becali a explicat că a făcut o glumă privind amnistia de care ar fi beneficiat dacă Băsescu dădea această lege

Etichete: gigi becali , traian basescu , gigi becali traian basescu , gigi becali politica
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…