Politica

Ghimpu a anunțat că se RETRAGE din politică după ce a fost trimis la PENSIE de Năstase? „Este discreditat”

Loading...

Liberalul Mihai Ghimpu nu va fi acceptat în niciun caz să candideze într-o circumscripție electorală din partea Blocului electoral „ACUM”, deoarece s-ar fi înfruptat din miliardul furat și e discreditat. Anunțul a fost făcut de liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, în contextul propunerii liberalilor de a înainta candidați comuni ai partidelor de drepta în circumscripții.

„Noi ştim unde este miliardul. El este la Plahotniuc, la Şor, la Leancă, la Filat, la Ghimpu, la care s-a nimerit şi s-a înfruptat din el. Trebuie un procuror să se ocupe de ei”, a declarat Năstase, în cadrul emisiunii „În Profunzime”.

Astfel, Năstase nu-i dă nicio șansă lui Ghimpu să candideze într-o circumscripție din partea Blocului electoral „ACUM”.

„Vin acum de la Floreşti. Oamenii mi-au spus: „domnule, duceţi-vă voi cu blocul vostru cu tot, dacă îl vedem pe Ghimpu acolo alături de voi”. Ghimpu este un om discreditat şi ar trebui să meargă la pensie”, crede Năstase.

Întâmplător sau nu, Mihai Ghimpu a anunțat ieri că nu va mai candida la funcția de președinte al PL,la congresul din 1 decembrie curent și sunt șanse de 99,9% ca să nu candideze nici la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.