Gala Trandafirului. Femeile democrate, premiate pentru realizările lor şi implicarea în viaţa socială şi politică a ţării

Loading...

Cele mai active şi creative organizaţii de femei ale Partidului Democrat au fost premiate pentru realizările lor şi implicarea în viaţa socială şi politică a ţării. Femeile democrate au primit trofee şi diplome în cadrul Galei Trandafirului ce s-a desfăşurat, astăzi, în Capitală. Conducerea formaţiunii spune că astfel se încurajează femeile să se implice mai mult în politică.

Cu trofee şi diplome pentru performanţe şi munca asiduă s-au ales 21 de organizaţii de femei ale PDM.

„Am desfăşurat mentorat politic, în toate localităţile avem organizaţie de femei, femei puternice care ştiu să facă lucruri frumoase”, a afirmat preşedintele organizaţiei de femei a PDM din Anenii Noi, Svetlana Zatic.

„Este meritul echipei de la nord deoarece este bazat pe voluntariat, pe dedicaţie. Am organizat diferite activităţi sociale, activităţi de caritate”, a menționat preşedintele organizaţiei de femei PDM din Briceni, Gabriela Jelesnic.

„Le sunt foarte recunoscătoare celor 13 raioane şi preşedintelor organizaţiilor de femei din aceste raioane pentru că noi am format o echipă consolidată, comunicabilă”, a comunicat preşedintele Consiliului Coordonator pentru regiunea Nord, Cecilia Graur.

Citeste si:  Dăncilă nu va uita asta vreodată! CE I-A FĂCUT IOHANNIS a intrat deja în arhiva politică. Breaking news

Conducerea formaţiunii spune că scopul acestui eveniment este de a motiva femeile să se implice în viaţa politică a ţării.

„Sunt bucuroasă că de fiecare dată numărul femeilor democrate este în creştere. Iar fiecare femeie democrată care munceşte indiferent unde la grădiniţă, la şcoală în câmp, acasă, în primărie, în parlament, în guvern, demonstrează reuşite şi realizări”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Femei a PDM, Valentina Buliga.

„Partidul Democrat prin femei este prezent practic în toate localităţile Republicii Moldova. Şi promovează această linie, promovează politica socială. Este atent la durerile populaţiei”, a conchis preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

În prezent, printre membrii PDM sunt peste 23 de mii de femei.

Foto: publika.md


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!